• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

16.03.2020

22:35

RAZBOJNIŠTVO U NOVOSADSKOM NASELJU KLISA! Krvnički PRETUKLI I OPLJAČKALI ženu (60) (Oteli 100.000 evra i 2,5 miliona dinara)!

Vesti

RAZBOJNIŠTVO U NOVOSADSKOM NASELJU KLISA! Krvnički PRETUKLI I OPLJAČKALI ženu (60) (Oteli 100.000 evra i 2,5 miliona dinara)!

Podeli vest

Dvojica razbojnika, maskiranih fantomkama, pred zoru upali u kuću Evice D. (60) dok joj je muž bio odsutan, pa je izudarali i odneli ogroman novac * Pljačka bila tipovana, Evica tvrdi da je pare nasledila

 

Dvojica razbojnika, maskiranih fantomkama, prekjuče su upali u kuću Evice D. (60) u novosadskom naselju Klisa, pa su je pretukli i oteli čak 100.000 evra i oko 2,5 miliona dinara!

Ćutala

Nisam htela da im kažem gde su pare, makar me i ubili, ali su ispreturali sve po kući i na kraju pronašli veliku sumu
Evica D.

Pljačka je najverovatnije bila tipovana, a Evica je policajcima rekla da je novac, koji im je otet, nasledila zajedno sa mužem.

Odneli i nakit

Stravičan razbojnički napad dogodio se u Ulici Zelengorskoj dok je Evica bila sama u kući.

- Muž mi je radio treću smenu kad se to desilo... Izvinite, nisam još dobro, imam povrede i pod velikim sam stresom... Bilo je stvarno užasno - rekla nam je Evica.

Foto: Shutterstock

Prema njenim rečima, napadnuta je u subotu oko četiri sata ujutro.


- U polusnu sam čula neke glasove i pokušala sam da ustanem iz kreveta, ali odmah sam dobila udarac u glavu. Udario me je muškarac maskiran fantomkom, a onda sam videla još jednog u predsoblju - priča ona.

Evica je pokušala da se odbrani od napadača, jednom je čak delimično skinula fantomku s glave, ali ga nije prepoznala.

Foto: Shutterstock

- Počeo je da me bije rukama i nogama... Udarao me je najviše po glavi. Sve vreme je govorio da će me ubiti ako mu ne kažem gde je novac. Oteli su mi sav nakit koji sam nosila, dva zlatna prstena i lančić. Nisam htela da im kažem gde su pare, makar me i ubili, ali su ispreturali sve po kući i na kraju pronašli veliku sumu. Jedan od razbojnika mi je, pre nego što su otišli, vezao bademantil preko glave - kaže očajna Evica.

Ona je nerado govorila o novcu koji joj je otet. Nije htela da nam kaže tačnu sumu i zašto je toliki novac držala u kući, samo je kratko rekla da je reč o nasledstvu.

Trgovina otpadom

Novosadska policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog razbojništva.

- Evica i njen muž su sigurno tipovani i razbojnici su znali da oni kriju veliki novac u kući. Napadnuta žena je rekla policajcima o kojoj se sumi radi, ali nije baš detaljno govorila o poreklu novca. Sve okolnosti pljačke će biti jasnije nakon završetka istrage - kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.

Inače, Evica i njen muž su vlasnici firme koja se bavi trgovinom na veliko otpadom. Prema podacima sa jednog biznis sajta, ova firma ima manje od pet zaposlenih, a godišnji prihod im je bio manji od milion dinara, što ukazuje da su uglavnom poslovali kešom i da nisu prijavljivali sav pazar nadležnim institucijama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija