• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

18.03.2020

23:32

MANIJAK ZANEMEO U VIŠEM TUŽILAŠTVU U BEOGRADU! Silovao dečaka (6), pa ćutao pred tužiocem!

Vesti

MANIJAK ZANEMEO U VIŠEM TUŽILAŠTVU U BEOGRADU! Silovao dečaka (6), pa ćutao pred tužiocem!

Podeli vest

Aleksandar P. (53), koji je u Jabučkom Ritu prinudio dečaka iz komšiluka da ga oralno zadovolji, branio se ćutanjem na saslušanju. Određen mu pritvor do 30 dana

Aleksandar P. (53) iz Jabučkog Rita kod Beograda, koji je u nedelju uhapšen zbog sumnje da je silovao šestogodišnjeg dečaka iz komšiluka, branio se ćutanjem na saslušanju u Višem tužilaštvu. Nakon toga, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana!

Ne treba mu lečenje

Kako smo nezvanično saznali, monstrum pred tužiocem nije želeo da priča o zlostavljanju dečaka, ali se žalio da mu nije dobro, jer je neposredno pre hapšenja pokušao da se ubije, isekavši sebi vene.

12

godina zatvora preti pedofilu

- Tokom saslušanja dao je samo svoje lične podatke i naglasio da ne želi da odgovara na pitanja tužioca jer se ne oseća dobro. Rane od samopovređivanja su mu sanirane i procenjeno je da nema potrebe za daljim lečenjem, već je upućen u pritvor. U daljem postupku, on će najverovatnije biti upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu - kazao je naš izvor.
Aleksandar se, inače, tereti za obljubu nad detetom, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.
Podsetimo, manijak je u nedelju po podne namamio dečaka u svoju kuću, koja se nalazi na imanju Vodoprivrednog društva "Sibnica". Tamo mu je pokazivao porno-snimke iz svog telefona, govoreći mu kako je to nešto "mnogo lepo i da bi trebalo da probaju".

Pekaru pedofilu devet godina robije

Pekar iz Novog Pazara Naki Gafuri (60) pravosnažno je osuđen na devet godina zatvora jer je više puta obljubio 12-godišnjeg dečaka. Apelacioni sud u Kragujevcu je ovom presudom odbio žalbu Višeg tužilaštva u Novom Pazaru, koje je tražilo još veću kaznu. Na drugoj strani, Gafurija je zastupao advokatski tim koji je predvodio Borivoje Borović, a oni su tražili oslobađajuću presudu.
Gafuri je, podsetimo, uhapšen u septembru 2018. zbog sumnje da je u više navrata automobilom odvodio dečaka do periferije grada i na izletišta, gde ga je prisiljavao da ga oralno zadovolji. Dečak više nije mogao da trpi torturu, pa je sve ispričao roditeljima, koji su pekara prijavili policiji. 

- Zatim je dečaku skinuo pantalone, a onda i sebi, posle čega ga je primorao da ga oralno zadovolji. Za to vreme štipao je dečaka po intimnim delovima tela i trljao svoje telo o njegovo. U međuvremenu, majka mališana se zabrinula što joj nema sina, pa je otišla do komšije, ušla u sobu i umalo se onesvestila od šoka kad ih je obojicu zatekla gole - rekao je naš izvor.

Nisu ni slutili

On dodaje da će istraga pokazati da li je Aleksandar i ranije napastvovao dečaka.

- Osumnjičeni se pre dve godine uselio u kuću na imanju "Sibnice", gde je bio zadužen da čuva jedno stado ovaca. Da sve bude još strašnije, otac zlostavljanog dečaka tada je pomogao Aleksandru da se skući. Manijak je u međuvremenu stekao poverenje i dečaka i roditelja, pa je u više navrata ostajao sam sa detetom, dok roditelji nisu ni slutili da je njihov komšija opasni pedofil - objasnio je naš izvor.


 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija