• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2020

20:42

POLICIJA JE REKLA SMEDEREVCU DA OTVORI KOMBI, A UNUTRA... Njih osmoro odmah završilo u stanici!

Vesti

POLICIJA JE REKLA SMEDEREVCU DA OTVORI KOMBI, A UNUTRA... Njih osmoro odmah završilo u stanici!

Podeli vest

Prilikom dubinske kontrole granice danas je na putu Vršac - Pančevo otkriven pokušaj krijumčarenja osam muškaraca bez dokumenata koji tvrde da su došli iz Sirije i Bangladeša, saopštila je Uprava carina.

Carinici iz specijalizovanog tima su uočili sumnjivi kombi koji je stajao pored puta čekajući da se službeno vozilo udalji, iskusni službenici su to primetili, pa su se odlučili za detaljnu kontolu kombija ''''fiat dukato'''' smederevskih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnji srpski državljanin, navodi se u saopštenju.

MUŠKARAC IZBODEN NASMRT! Brutalno ubistvo u Lazarevcu, TELO PRONAĐENO U KUĆI!

“Na pitanje službenika prilikom kontrole vozač je priznao da prevozi ljude a potom je otvorio teretni deo kombija kada se pred carinicima ukazalo osam ileganih migranata”, navodi Uprava carina.


Muškarci zatečeni u kombiju nisu posedovali nikakvu dokumentaciju, a prema sopstvenim izjavama dolaze iz Sirije i Bangladeša.

Slučaj je odmah prijavljen najbližoj policijskoj stanici u Alibunaru kojoj su migranti i predati u dalju nadležnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Mene zanima dali ce da vrate te strance u njihove zemlje odakle su dosli . A ovim sto svercuju ljude zelim kaznu zatvora od 5 - 25 godina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija