• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

23.04.2020

19:50

OVO JE MAJKA KOJA JE BACILA MRTVU BEBU NA SMETLIŠTE! Jezivi detalji užasa kod Brusa!

Vesti

OVO JE MAJKA KOJA JE BACILA MRTVU BEBU NA SMETLIŠTE! Jezivi detalji užasa kod Brusa!

Podeli vest

U okolini Brusa, u selu Batote, na smetlištu je pronađeno telo mrtvog novorođenčeta

Kako saznaje Pink.rs Jovana Đ. je žena iz Brusa, osumnjičena da je bacila mrtvo novorođenče na smetliste.

Ona se trenutno nalazi u Kruševačkoj bolnici gde joj se pruža medicinska pomoć, nakon čega će, po nalogu nadležnog javnog tužilaštva, biti doneta mera zadržavanja i biće uhapšena. 

Đ.J.(21) Batota bacila je bebu nakon porađaja u prazan džak praška na smetilištu, 100 metara nedaleko od njene porodične kuće, saznaju “Novosti”.

Izvor iznosi da se za ceo slučaj otkrilo kada se porodilja javila ginekologu Doma zdravlja u Brusu, žaleći se na bolove.

JEZIVO! TELO NOVOROĐENČETA PRONAĐENO NA SMETLIŠTU U SELU KOD BRUSA! A kada je utvrđeno ko ga je tu bacio... USLEDIO JE ŠOK!

Porodilja nije u početku želela da ispriča šta se sve dogodilo.

- Devojka se požalila na krvarenje,ali kako nije htela da sarađuje, doktoru je to sve bilo sumnjivo i odmah je na osnovu svega viđenog posumnjao da je došlo do porđaja i pozvao je policiju -navodi izvor iz istrage.

-Porodilja je prebačena na Odeljenje ginekologije Opšte bolnice u Kruševcu,gde je, trenutno čuva policija.

Istražitelji su se dali u potragu na terenu u ataru sela Batote na nekih 20 kilometara od Brusa. Bilo je sumnji i da je eventualno došlo do spontanog pobačaja, ali su sve sumnje razvejane,kada su danas na lice mesta došli obducenti.Utvrđeno je da je do porošaja definitivno došlo.

- Prvo je na nekih 100 metara od porodične kuće Đ.J.na smetlištu nađena posteljica, to je bilo sinoć oko 23 sata,a onda je danas nađena i beba i to umotana u peškir i to u praznom džaku prašak - iznosi izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija