• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

22.08.2020

22:45

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRBINA U EKVADORU! Rasvetljena likvidacija Nišlije! (VIDEO)

Vesti

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRBINA U EKVADORU! Rasvetljena likvidacija Nišlije! (VIDEO)

Podeli vest

Posle mesec dana, policija Ekvadora uhapsila je tamnoputog muškarca koji je osumnjičen da je likvidirao ovog Nišliju

Spasić je izrešetan naočigled supruge i ćerke, kada je posle šopinga seo u kafić da popije kafu.

- Tamnoputi mladić, koji je identifikovan kao izvršilac ubistva srpskog državljanina uhapšen je u petak uveče. Biće ispitano da li je umešan i u druge zločine - rekla je ministarka Marija Paula Romo.

Istražitelji smatraju da je ubistvo Srbina naručeno.

IZ ĆERKINOG ZAGRLJAJA PRAVO U SMRT! Nišlija likvidiran preko supruginog ramena, POLICIJA OTKRILA VEZU SA LAŽNIM AGENTIMA

- Osumnjičeni plaćeni ubica identifikovan je odmah nakon pucnjave, jer su kamere zabeležile ubistvo, a na snimku se vidi i lice napadača. Na snimku se vidi kako mlađi, crni muškarac ustaje sa klupe na kojoj je sedeo neko vreme, prelazi parking, prilazi Spasiću, vadi pištolj i puca u njega - rekao je izvor.

 Pucao je iz neposredne blizine, a nijedan metak nije pogodio žrtviu ženu, što ukazuje na to da se radi o profesionalcu - naveli su mediji.

Prema policijskoj evidenciji, likvidacija u tržnom centru povezana je sa trgovinom narkoticima.

- U kući Spasića nađeni su dokazi o tome da je on trebalo da dogovori transport narkotika iz Ekvadora. Nađeno je i 250.000 dolara - rekao je komandant ekvadorske policije.

Da je zločin planiran govori i činjenica da je atentator pobegao motorom, na kom ga je čekao saučesnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija