• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

14:34

SRPSKI CARINICI ZAUSTAVILI ALBANCE S BRITANSKI PASOŠIMA! Kada su im zavirili u kola - ŠOKIRALI SE ŠTA VIDE!

Vesti

SRPSKI CARINICI ZAUSTAVILI ALBANCE S BRITANSKI PASOŠIMA! Kada su im zavirili u kola - ŠOKIRALI SE ŠTA VIDE!

Podeli vest

Carinici su 26. avgusta 2020. godine, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj jednog bračnog para da u šupljinama porodičnog automobila prokrijumčare 7.000 cigareta

Prekršaj je otkriven kada je na red za redovnu ulaznu kontrolu na prelazu Preševo pristigao automobil britanskih registarskih oznaka kojim se, sa odmora ka Britaniji gde žive i rade, vraćala četvoročlana porodica.

Foto: Uprava Carina

Automobilom je upravljao 53-godišnji otac porodice, britanski državljanin albanske nacionalnosti, dok su u vozilu bili i članovi njegove porodice: supruga i dvoje dece. 

Na uobičajno pitanje carinskog službenika da li imaju nešto da prijave, vozač  i njegova supruga su rekli da sa sobom nose samo lične stvari.

Foto: Uprava Carina

Međutim, detaljnim pregledom automobila, carinici su otkrili da se u šupljinama prtljažnika, kao i u rukohvatu između zadnjih sedišta, nalazi mnoštvo vešto skrivenih paklica cigareta ''West Silver'' i ''Winston''. 

Nakon što su sve paklice izvađene iz šupljina, utvrđeno je da je reč o čak 35 boksova cigareta za koje je vozač naveo da su kupljene u Severnoj Makedoniji za lične potrebe.

Foto: Uprava Carina

Podsećamo putnike da je unos akciznih proizvoda kako u našu, tako i u druge zemlje ograničen, te da se navedeni propisi razlikuju od zemlje do zemlje, zbog čega putnici treba da provere navedena ograničenja pre nego što krenu na put.

BONUS VIDEO:

ŽENE NEMOJTE DA ĆUTITE, NASILJE NEĆE PROĆI! Vesna Stanojević poručuje: Ako vas je udario jednom, uradiće to ponovo! (VIDEO)

NESTOROVIĆ NE DA NA NOVAKA! Đoković je sjajan momak! Redovno pomaže ljudima na Kosovu, ali se ne slika!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija