• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

08.09.2020

07:34

SASUO U NIŠLIJU 12 METAKA, ĆERKA (3) SVE GLEDALA! Zločin u elitnom naselju, žena ubijenog otkrila JEZIVE DETALJE

Vesti

SASUO U NIŠLIJU 12 METAKA, ĆERKA (3) SVE GLEDALA! Zločin u elitnom naselju, žena ubijenog otkrila JEZIVE DETALJE

Podeli vest

Moja ćerka je gledala kako joj ubijaju oca 20. novembra 2019, imala je tad samo tri i po godine, a sin mi se rodio tri nedelje posle zločina. Ćerka se još leči kod psihologa... Ceo svet mi se srušio tog dana, rekla je juče u Višem sudu u Nišu Miljana Ivanović, čiji je muž Miloš Radojković (25) izrešetan u garaži u elitnom naselju "Beverli hils".

Za ovo ubistvo tereti se Milošev nekadašnji prijatelj Darko Mitić (34). Mogući motiv zločina je osveta, jer je Radojković, navodno, najpre zapalio Mitićev "mercedes", a ovaj je rešio da uzme pravdu u svoje ruke i ispalio je u Miloša 12 hitaca.

Psihičke posledice
Govoreći o poslednjim trenucima svog muža, Miljana je u sudu ispričala da je Miloš kobnog dana oko 17 sati ušao u kuću i uneo namirnice, pa se vratio do garaže da ugasi motor.
- Ćerkica je krenula za njim, ali joj je on kazao da se vrati, jer je bila bosa. Dok ga je ona gledala sa prozora, čula sam pucanj. Mislila sam da su pala garažna vrata... Dete je počelo da vrišti, a onda sam čula Miloša kako nekom govori: "Šta ti je?! Šta ti je?! Je*o sam ti mater!" Zatim je počeo da me doziva... Otrčala sam do garaže i zatekla ga kako leži na stomaku. Mislila sam da je u nesvesti, merila sam mu puls i držala ga za glavu, a zatim utrčala u kuću i pozvala Hitnu pomoć. Međutim, on je već bio mrtav kada su stigli - opisala je Miljana i dodala da njena ćerka nikad nije pričala o očevom ubistvu:

- Ubeđena sam da je sve to videla. Ona nikad o tome nije pričala, ali to bi objasnilo njeno kasnije ponašanje...
Miljana je u daljem svedočenju ispričala i da su ona i Miloš ranije bili bliski prijatelji sa optuženim Darkom i njegovom devojkom, ali da je sve puklo 3. marta 2018. godine. Miljana je tada saznala od Darkove devojke da su ova dvojica zahladili odnose.

Foto: Privatna arhiva

 


- Nekoliko meseci pre ubistva Miloš je uhapšen, nisam tada ni znala zašto, a onda me je Darko pozvao i kazao mi: "Zašto mi ovaj tvoj zapali auto? Zapamtićete vi mene, na šta ovo liči? - prepričala je Miljana.
Na drugoj strani, Darko je u sudu negirao da je ubio Miloša, tvrdeći da su svi dokazi protiv njega namešteni! Ključni dokaz tužilaštva je, inače, Darkov DNK, koji je pronađen na čaurama pištolja "CZ 99", iz kog je izrešetan Radojković.
- Nisam kriv! Ja sam u najgoroj situaciji, jer su dokazi protiv mene podmetnuti, a sva prava su mi uskraćena - jadao se Mitić pred sudskim većem.
On je insistirao na odlaganju suđenja, ističući da nije stigao da pripremi odbranu, jer mu je zbog restriktivnih mera u pritvoru usled epidemije koronavirusa onemogućen poverljiv razgovor sa braniocima.

Osporavali dokaze
Advokat Zora Dobričanin, jedna od troje Mitićevih branilaca, juče je u sudu osporavala validnost rezultata DNK analize, koji njenog klijenta terete za ubistvo. Dobričanin je, takođe, priložila sudu slike sa društvenih mreža na kojima se, navodno, vidi Miljana Ivanović kako razgovara sa niškim policajcima. Međutim, Zora nije objasnila na koji način bi ove slike mogle da pomognu Darkovoj odbrani.
Zora Dobričanin je zatim insistirala i da se Miljana Ivanović ponovo sasluša kada na suđenje dođe i advokat Milan Petrović, takođe Mitićev branilac, koji je juče bio na sudu u Crnoj Gori.
Miljanin punomoćnik Saša Knežević se tome usprotivio, smatrajući da se na taj način maltretira žena koja je teško pogođena posledicama zločina, ali je Miloševa udovica pristala na to. Suđenje će biti nastavljeno 2. oktobra. 

 

Kobna paljevina auta
Prema navodima tužilaštva, motiv zločina je taj što je Miloš Radojković 28. juna 2019. zapalio automobil "mercedes", koji je zvanično bio u vlasništvu devojke Darka Mitića. Miloš je zbog te paljevine ubrzo uhapšen i trebalo je da se na sudu pojavi u decembru prošle godine. Međutim, kako tvrde u tužilaštvu, Mitić nije hteo da čeka sudsku pravdu, već je odlučio da se osveti i 20. novembra 2019. sačekao je Miloša ispred njegove garaže i ubio ga iz pištolja.

Prema navodima tužilaštva, motiv zločina je taj što je Miloš Radojković 28. juna 2019. zapalio automobil "mercedes", koji je zvanično bio u vlasništvu devojke Darka Mitića. Miloš je zbog te paljevine ubrzo uhapšen i trebalo je da se na sudu pojavi u decembru prošle godine. Međutim, kako tvrde u tužilaštvu, Mitić nije hteo da čeka sudsku pravdu, već je odlučio da se osveti i 20. novembra 2019. sačekao je Miloša ispred njegove garaže i ubio ga iz pištolja.

BONUS VIDEO:

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Blizanci očekuju manji novčani dobitak, Lav će dobiti ponudu za bolje plaćen posao, a ovaj znak se plaši da će BANKROTIRATI!

TAJNA JUGOSLOVENSKOG TITANIKA! Bio je 'najveći uspeh samoupravnog socijalizma', a onda je misteriozno nestao u Tihom okeanu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija