• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2020

16:04

MILADIN KOVAČEVIĆ U PRITVORU! Evo šta mu se stavlja na teret!

Vesti

MILADIN KOVAČEVIĆ U PRITVORU! Evo šta mu se stavlja na teret!

Podeli vest

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je policijsko zadržavanje Miladinu Kovačeviću, osumnjičenom da je mučio i pretio svojoj devojci T.T. (26) pre dva dana u centru Beograda

Njemu je rešenje o zadržavnju (hapšenju) uručeno u policiji Savski venac, gde se pre sat vremena javio na poziv, nakon što je za njim bila raspisana potraga.

Kovačević će u roku od 48 sati biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tuzilaštvo, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

On se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje, jer je devojci pretio, vukao je za kosu, polomio joj je telefon... napominju u tužilaštvu.

Devojka koja je prijavila njegovo ponašanje danas je tužilaštvu dostavila "povrednu listu".

Ona će takođe biti ispitana, kao i njena rođaka kod koje je pobegla nakon svađe sa Kovačevićem.

Foto: Printscreen You Tube



Kovačević je sprskoj javnosti poznat po slučaju brutalnog iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz Amerike, procesuiran u Srbiji.

Kovačević je inače, 2010. godine nakon sporazuma o priznanju kirivice osuđen na dve godine i tri meseca zatvora u Prvpm osnovnom sudu u Beogradu zbog krivičnog del aizvršenog u Americi.

On je u pritvoru u Beogradu, koji mu je uračunat u kaznu, proveo dva meseca, a u Americi mesec dana.

Pušten iz zatvora u Somboru krajem novembra 2012. godine, nekoliko dana pre isteka pune kazne, nakon primene Zakona o amnestiji.

Kovačević je posle prebijanja Amerikanca stigao u Srbiju uz privremenu putnu ispravu (pošto mu je amričko pravosuđe oduzelo pasoš) uz pomoć srpskog konzulata u Njujorku.

Država Srbija je za obeštećenje prebijenog studenta tada iz budžeta izdvojila 900.000 dolara.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Da li će Srbija i sad biti darežljiva kao što je bila 2008., pa zbog te bitange njegovoj novoj žrtvi iz državnog budžeta platiti novo milionče dolara odštete ili će zvanična srbija da se ponaša normalno i mirno dozvoliti da već dokazanoj bitangi sudi američki sud i dosudi da zatvorsku kaznu odsluži tamo gde treba: u nekom američkom zatvoru?

Nikola

pre 3 godine

Pod hitno u bukagije i da svako jutro ide da kopa kanale i sl. Da zaradi obrok a ne da ga džabe hranimo. Ispitajte ko je i zašto dao pare za dotičnog siledžiju, još se posle sepurio po skupštini... Užas!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija