• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/blic.rs

12.11.2020

19:45

KO JE UBIO MOG SINA? PUSTITE ME, DAJTE MI DA GA VIDIM! Majka ubijenog Bojana zapomagala na mestu likvidacije, pa PALA U NESVEST!

Vesti

KO JE UBIO MOG SINA? PUSTITE ME, DAJTE MI DA GA VIDIM! Majka ubijenog Bojana zapomagala na mestu likvidacije, pa PALA U NESVEST!

Podeli vest

Bojan Mirković (34), koji je ubijen danas oko 15.30 u garaži zgrade u Ulici Đorđa Stanojevića u naselju Belvil u Novom Beogradu, navodno je posedovao lažna dokumenta na ime Jordan B, zbog čega je prvobitno pogrešno identifikovan

Bojana je navodno maskirani ubica sačekao u garaži. Kad ga je Bojan M. video, počeo je da beži, ali nije uspeo da mu umakne. Izrešetan je sa više hitaca ispred lifta podzemne garaže.

Ubica je navodno došao na električnom trotinetu.

Foto: Zoran Sinko

UBIJENI KOD SEBE IMAO LAŽNA DOKUMENTA! Ovo je identitet muškarca koji je upucan kod Delta sitija!

Na mesto zločina stigla je i majka ubijenog mladića koja je zapomagala za nastradalim sinom.

- Ko je ubio mog sina? Dajte mi da ga vidim, pustite me - zapomagala je majka koja je zatim pala u nesvest.

U ovom trenutku komšije i ekipa hitne pomoći pokušavaju da je povrate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija