• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2020

23:00

Detalji stravičnog zločina u Breši u Italiji! Srbin ubio bivšu devojku, pa telo zakopao iza kuće!

Vesti

Detalji stravičnog zločina u Breši u Italiji! Srbin ubio bivšu devojku, pa telo zakopao iza kuće!

Podeli vest

Uhapšeni K. B., poreklom iz Srbije, nasmrt je pretukao svoju bivšu devojku Viktoriju Vovkotrub iz Ukrajine, a potom ju je zakopao u dvorištu iza svoje kuće * On ju je ubio jer više nije htela da bude sa njim u vezi

Srbin K. B. (60), koji je uhapšen u petak u Italiji jer je ubio svoju bivšu devojku Viktoriju Vovkotrub (42) iz Ukrajine, njeno telo je zakopao u dvorištu iza svoje kuće u Breši. Osumnjičeni je nesrećnu ženu nasmrt pretukao jer ona nije više htela da bude sa njim u vezi.

Prema pisanju italijanskih medija, zločin je otkriven pošto su 5. novembra Viktorijini prijatelji prijavili njen nestanak.

Nije se javljala na telefon

Oni su policiji ispričali da im je Ukrajinka rekla da će se videti sa bivšim partnerom K. B., kao i da se posle toga više nije javljala na telefon.

Odbrana

Osumnjičeni K. B. je na saslušanju u tužilaštvu rekao da je tačno da je bio u vezi sa Viktorijom, ali da je nije ubio

- Odmah je počela potragu za Viktorijom. Međutim, iako je policija znala da se ona pre nestanka videla sa K. B., inspektori nisu mogli da pronađu Srbina. Razlog tome je taj što niko od Viktorijinih prijatelja nije znao gde on živi, niti je iko imao njegov broj telefon - naveli su tamošnji portali.

Prema njihovom pisanju, inspektori su ipak uspeli da na osnovu listinga Viktorijinog mobilnog telefona dođu do broja osumnjičenog.

- Primećeno je da je Ukrajinku često pozivao jedan broj telefona, za koji se pretpostavljalo da pripada K. B. Međutim, taj broj je bio isključen sve do 13. novembra, kada je ponovo postao dostupan. Inspektori su odmah počeli da prate signal koji je dolazio iz Breše - preneli su italijanski mediji i dodali:

- Karabinjeri su zatekli K. B. nedaleko od njegove kuće kako prema kanti za đubre nosi dve crne najlonske kese. U njima je pronađena krvava ženska garderoba, za koju se sumnja da pripada Viktoriji. Osim toga, u kontejneru je pronađen i tepih sa tragovima krvi. Osumnjičeni K. B. je na saslušanju u tužilaštvu rekao da je tačno da je bio u vezi sa Viktorijom, ali da nema nikakve veze sa njenim nestankom, a kamoli ubistvom. Kazao je i da ne zna otkud krv na stvarima koje je hteo da baci i da je Viktorijinu garderobu zapakovao u kese jer njih dvoje više nisu u vezi.

Uprkos toj izjavi, Srbinu je određen pritvor, a ubrzo nakon toga policija je u dvorištu iza kuće u kojoj je živeo osumnjičeni K. B. pronašla zakopano telo ubijene Viktorije Vovkotrub.

8

dana je prošlo dok policija nije otkrila da je K. B. ubio Viktoriju

Hteo da se pomire

Prema rečima prijatelja ubijene Ukrajinke, ona je živela u Italiji poslednjih nekoliko godina i radila je kao negovateljica i kao barmen u jednom restoranu u Breši. Ona se, kako su izjavili, upoznala sa K. B. pre tri godine i oni su jedno vreme čak i živeli zajedno.

- Otkako je upoznala K. B., mnogo se promenila. Izgubila je na kilaži, a stalno se zezala kako je hrana u Italiji loša i da je zato smršala. Činilo se da se njih dvoje lepo slažu, ali to je samo bila maska. Srbin ju je više puta krvnički pretukao, a ona mu je to uvek praštala. Viktorija se nikom nije žalila. Sve je držala u sebi, do pre par nedelja, kada više nije mogla da ga trpi, i ostavila ga je. Iznajmila je stan, želela je da živi mirno. Koliko znam, K. B. ju je molio da mu se vrati i ona je otišla da se vide i više se nikad nije vratila - izjavio je za italijanske medije Viktorijin prijatelj.
Inače, Viktorija je u Ukrajini ostavila sina i ćerku, o kojima brinu njeni roditelji. E. I.


Žene se tukle oko osumnjičenog

Prijatelji ubijene Viktorije Vovkotrub kažu da je K. B. u Italiji živeo duže vreme i da je imao radnu dozvolu.
"On je vrlo neprijatna osoba. Nizak je i veoma ružan, ali iz nekog razloga žene su se bukvalno tukle oko njega. Pre Viktorije bio je u vezi sa još dve Ukrajinke. Ima i porodicu, a deca mu žive u Italiji", rekao je Viktorijin prijatelj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija