• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

18.01.2021

10:55

ROĐAK SRBINA UBIJENOG U FILADELFIJI: Divan dečko, dolazio je u posetu rođacima u Srbiji, BIO JE NA POČETKU ŽIVOTA

Vesti

ROĐAK SRBINA UBIJENOG U FILADELFIJI: Divan dečko, dolazio je u posetu rođacima u Srbiji, BIO JE NA POČETKU ŽIVOTA

Podeli vest

Milan Lončar (25), ubijen u Filadelfiji tokom pljačke, kao dete je posećivao Srbiju, iz koje je poreklom njegov otac, priča za Kurir rođak stradalog mladića Nikolas Lončar

- On je bio srećan, divan mlad dečko. Bio je izuzetno blizak sa sestrom Jelenom. Bukvalno je bio na početku života - priča Nikolas Lončar, inače advokat. Kako kaže, Milan je nekoliko puta posetio Srbiju.

- Dolazio je kao dete jer njegov otac Zoran živi u Srbiji. Mislim da je dolazio s roditeljima tokom devedesetih kao beba, a kasnije je sa sestrom, dok su bili tinejdžeri, posećivao rođake - kaže naš sagovornik.

Porodica stradalog juče je održala bdenje na mestu gde je on ubijen.

- Hvala svima što ste došli, mnogo nam znači vaša podrška i što ste uz nas. Znam da smo svi u stanju šoka i osećamo bol, ali večeras smo bili zajedno - napisala je Ejmi Lonzberi, majka ubijenog.

Podsetimo, američka policija nudi nagradu od 20.000 dolara za informaciju o dvojici napadača koji su ubili Lončara dok je šetao psa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 3 godine

e sad Srbija da traži nadoknadu isto kao što je naša država platila za kovačevića. Znači debelo naplatiti i dati te pare roditeljima iako novac to ne može nadoknaditi. Princip je isti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija