• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

01.02.2021

23:04

PRONAĐEN AUTOMOBIL NESTALOG ALEKSANDRA, UNUTRA MRTAV MUŠKARAC! Užas na Iriškom vencu!

Vesti

PRONAĐEN AUTOMOBIL NESTALOG ALEKSANDRA, UNUTRA MRTAV MUŠKARAC! Užas na Iriškom vencu!

Podeli vest

Na Iriškom vencu u automobilu nestalog Aleksandra Zdjelarevića (34) pronađen je mrtav muškarac sa kesom na glavi, saznaje Objektiv.rs

Telo muškarca je pronađeno na zadnjem sedištu automobila, a još uvek nije utvrđeno da li je reč Aleksandru Zdjelareviću ili nekom drugom.

Podsetimo, danas je sestra Aleksandra Zdjelarovića, Jovana podelila apel za pomoć u kom je navela gde i kada joj je brat nestao.

“Nestao mi je brat. Zove se Aleksandar Zdjelarević, rođen 1987. godine. Visok oko 190 cm, na sebi ima crne pantalone sa džepovima sa strane i zelenu jaknu. Poslednji kontakt smo imali sinoć oko 20 časova. Tražili smo na svim mogućim mestima koja su nam pala na pamet. Iscrpeli smo sve opcije. Prijavila sam policiji, bila u Urgentnom, ali nema ga u evidenciji. Ukoliko ga vidite ili imate informaciju koja bi bila korisna, pišite mi ili me pozovite na 065/3323-852. Hvala unapred.”

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arpad

pre 3 godine

samo pustajte migrante (teroriste) da setaju slobodno ..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija