• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2021

22:06

/EKSKLUZIVNI SNIMAK/ VELJA NEVOLJA SA BIVŠIM POLICAJCEM PROBA SNAJPER!

Vesti

/EKSKLUZIVNI SNIMAK/ VELJA NEVOLJA SA BIVŠIM POLICAJCEM PROBA SNAJPER!

Podeli vest

U emisiji “Hit tvit” gost je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a ekskluzivno su prikazani su snimci Nebojše Jankovića, bivšeg pripadnika 63. padobranske i čuvara zatvora, koji je obučavao pripadnike Belivukove grupe gađanju snajperom. Prethodno je otkrio inicijale još jednog ubice A. Š.

Vučić je rekao da je to drugi snajper koji je otkrila policija, i kazao da ni prva puška na stadionu ne bi bila otkrivena da se jedan kriminalac nije hvalio time.

- Ovo je drugi snajper, koji je pripadao momku iz Žarkova, a ovaj na stadionu bio je posebno sakriven, država ga ne bi otkrila da nije bilo greške jednog od kriminalaca. Ovaj čovek je profesionalac, ozbilajn čovek, što se tiče snajpera, ako imate pancirno zrno, to se koristi za napade na lica do kojih nije lako da dođete, tako da, verovatno postoje različite teorije u spisima kojima sam dobijao od bezbednosnih službi, svakako da to nije pripremano za Šarca ili tako nekog sličnog - rekao je predsednik, pa dodao:

- Neću da nosim pancir na teritoriji svoje zemlje. Ne mogu da kažem, stvarno nisam siguran da sam ja meta. Oni su došli do tog zaključka jer se snajper ne koristi za nekoga čije obezbeđenje može da nanese ozbiljne gubitke.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 3 godine

Vučić će sve da počisti i sve da pohapsi, neće biti novo zemunskog klana ili sličnih u Srbiji.

Bojana

pre 3 godine

Strasno na sta su sve ljudi spremni, svako ko ima i malo veze s njima treba biti iz resetaka, cisto da vise nikom ne padaju na pamet takve stvari

laufel

pre 3 godine

Koliko ja vidim .. ovog Velju su navukli ko majmuna .. ko zna ko stoji iza ubistava ...

Pera Savic

pre 3 godine

Ovaj bivsi policajac mora na dugogodisnju robiju.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ОД 2000. ДО ДАНАС СРБИЈА ЈЕ НАПРАВИЛА НЕКОЛИКО ОЗБИЉНИХ БЕЗБЕДОНОСНИХ ПРОПУСТА ,КОЈИ ЈЕ ДАНАС,А И У БУДУЋЕ ИСТО,КОШТАЈУ И КОШТАЋЕ ВЕОМА СКУПО.БИЛО БИ ПРЕВИШЕ СВЕ НАБРАЈАТИ ПА ДА КАЖЕМ САМО НЕКЕ.ДАЛ СЕ НЕЊКО УПИТАО ЗАШТО ЈЕДАН БИВШИ ПРИПАДНИК 63.ПАДОБРАНСКЕ ПОДУЧАВА КРИМИНАЛЦЕ,БИЛО ЧЕМУ.ШТА СТЕ НАПРАВИЛИ СА БИВШИМ ПРИПАДНИЦИМА ЈСО ,КОЈИ НИСУ БИЛИ КРИМИНАЛЦИ???ШТА СТЕ НАПРАВИЛИ СА ЉУДИМА КОЈИ СУ ПРОШЛИ РАТОВЕ ,А БИЛИ ПРИПАДНИЦИ СПЕЦИЈАЛНИХ ЈЕДИНИЦА,ОБУЧЕНИ СНАЈПЕРИСТИ СА ВИШЕГОДИШЊИМ ИСКУСТВОМ???ПА ПРОСТО ЈЕ !!!ОСТАВИЛИ СТЕ ИХ КРИМИНАЛЦИМА ,ДА ИХ КУПЕ ЗА''ТЕПСИЈУ РИБЕ'',А ТО НИ ЈЕДНА ОЗБИЉНА И СПОСОБНА ДРЖАВА НЕ РАДИ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija