• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. P.

23.03.2021

22:46

DOBIO KORONU, PA SEBI PRESUDIO?! Saznanje da je zaražen opakim virusom bilo je preteško breme za bivšeg direktora Zastava oružja?!

Vesti

DOBIO KORONU, PA SEBI PRESUDIO?! Saznanje da je zaražen opakim virusom bilo je preteško breme za bivšeg direktora Zastava oružja?!

Podeli vest

Obešeno telo Dragana Petrušića (66) iz Kragujevca pronašla je njegova supruga u porodičnoj kući. Nezvanično se saznaje da je Petrušić "digao ruku na sebe" jer je oboleo od korone. Po toj verziji, nije mogao da izdrži pritisak neizvesnosti borbe sa opakim virusom


Prijatelji i kolege su šokirani, a za Informer ističu da je Petrušić, bivši izvršni direktor fabrike Zastava oružje, bio divan čovek i veliki stručnjak.

- Bio je zaista odličan inženjer. Veoma sam ga cenio. Skoro je dobio koronu, srednje teški oblik. Šokiran sam samoubistvom, posebno jer je skoro otišao u penziju. Ne znam šta se tu desilo - kaže Dragan Ilić iz fabrike Zastava oružje.

Kako Informer saznaje, moguće je da se Petrušić ubio, jer je oboleo od korone. Po toj verziji, nije mogao da izdrži pritisak neizvesnosti borbe sa opakim virusom. Živeo je sa porodicom u kragujevačkom naselju Aerodrom. 

Oni koji su ga poznavali kažu da je možda nešto drugo razlog što je poznati inženjer digao ruku na sebe, ali za sada je sve pod velom tajne.

Uprkos pisanju pojednihih medija da su medicinari konstatovali smrt, Hitna pomoć tvrdi da nije izlazila na teren ovim povodom. Više javno tužilaštvo je, po obaveznoj proceduri, naložilo obdukciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uzrok

pre 3 godine

"... Više javno tužilaštvo je, po obaveznoj proceduri, naložilo obdukciju...". Šta li će obdukcija da utvrdi? Uzrok smrti? Razume sa da se spolja vide tragivi nasilja, da nije to neko drugi mu uradio, ali mrcvarenje nesretnog čoveka, nije baš najjasnije.

Roko Prč

pre 3 godine

Zarazio se koronom pa se obesio?????? Meni to zvuči GLUPO!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija