• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

29.03.2021

19:33

POLICAJCI ULETELI U LOKAL ZBOG FIZIČKOG NASILJA, pijani gost nasrnuo na njih kada su mu tražili ličnu kartu!

Vesti

POLICAJCI ULETELI U LOKAL ZBOG FIZIČKOG NASILJA, pijani gost nasrnuo na njih kada su mu tražili ličnu kartu!

Podeli vest

Protiv Z.T. ( 37 ) iz Zrenjanina Osnovno javno tužilaštvo u ovom gradu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kada je 23. oktobra prošle godine, nešto pre ponoći, u neregistrovanom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu, pijan vređao policajaca, a zatim ga i fizički napao

Pre toga, policajci su po pozivu intervenisali zbog fizičkog nasilja u tom lokalu, a u momentu kada je dežurni policajac od T.Z. zatražio ličnu kartu, radi provere i utvrđivanja identiteta, on ga je izvređao i odbio da to učini, a kasnije je, kada je priveden u prostorije Područne policijske uprave u Zrenjaninu, fizički nasrnuo na.njega i udario ga u grudi.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dimitrijevic Boris disident

pre 3 godine

covek je hteo da ga zauvek upamte po imenu i preimenu i da mu vise ne traze Licnu Kartu ! da su naleteli na jedno pripadnia antiterosticke jedinice od 65 kila , i da ih je propisno izudarao kako on zna , vise u izovotu mu nebi trazili licnu kartu , vec bi znali njegovo ime i preime da ih pitaju u 3 sata nocu . zato ja kazem ako te policija ne poznaje i traiz ti licnu karto svaka 3 dana , moras da s epotrudis da te dobro upoznaju i posle samo kazu , a to je ,,Arkan ,, idi pa trazi Arkanu licnu kartu umesto da kazu ,, uahpseni ste zbog fizickog nasilja oni krecu sa klacnom provokacijom ,,daj licnu kartu ,, tome sto ih ja nakon toga napso u kafni dajem medalju \ udari ga u glavu da te zapamti da ti netrazi licnu kartu verc da kaze e ono Djura pravi problem u kafani .Ako te policija ne poznaje i nemoj da pravis lom u kafani ! Legija kad je apalio celu diskoteku nisu dosli d amu traze ,,licnu kartu ,, u Srbiji je policija zlocinacka insitucija , kalsicna narko kartel , ali dolujes dogu sa njima preci si im od najuze familije ,sto nisu trazili licnu kartu Arkanu ? znali su sta to znaci kad traze njemu ,llicnu kartu ,, licno sma bio prisutan kad je Centa iz Zemuna pred 2 policajca polomio jednog sto je zvao policiju da ga prijavi , Centa ga bije pred policijom ,a policajci kukaju i mole i kaze ,, nemoj molim te toliko polomices ga skroz ,, to je trebalo da se snimi , prvo taj dolazi i kaze ,,e onaj tamo me napada ,, centa prilazi policiji i njemu , i pita ,, ja te napadam ? ,, ovak kaze ,,da ,, i centa pocinje da ga bije ,posle seda u kola i kaze ,, momci ajd zdravo imam neka posla ,,, a ovaj sam umlacen kuka ,a policij ce ,, nisi trebao da se kacis sa Centom , jel nisi znao E TO JE Centa iz Zemnua , a on onako isprebijan , E SAD SAM GA DOBRO UPAMTIO ,, ha ha ha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija