• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

19.04.2021

15:00

SREĆAN KRAJ DRAMATIČNE POTRAGE U APATINU! Dečak je krenuo kući, ali tamo nije stigao CELU NOĆ LUTAO JE SAM PO ŠUMI

Vesti

SREĆAN KRAJ DRAMATIČNE POTRAGE U APATINU! Dečak je krenuo kući, ali tamo nije stigao CELU NOĆ LUTAO JE SAM PO ŠUMI

Podeli vest

Srećan kraj potrage u Apatinu! Šesnaestogodišnji M. M. koji je u nedelju nestao u okolino ovog mesta, pronađen je u šumarku na obali Dunava jutros oko 10.30. Ispostavilo se da se dečak izgubio i celu noć prove lutajući sam po šumi

Dečak se, kako je prethodno saopštila porodica, juče u popodnevnim satima uputio ka svom naselju, međutim, izgubio mu se svaki trag. Oni su, prenose mediji, pokušali da ga kontaktiraju telefonom, ali bio je nedostupan.

Informaciju o tome da je tinejdžer pronađen živ i zdrav potvrdio je za Telegraf.rs njegov ujak.

- Našli smo ga. Sad je u policiji, daje izjavu. Sve je u redu s njim - rekao nam je dodajući da je dečak pronađen danas oko 10.30 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija