• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2021

12:04

KLJUČNI DETALJI TRAGEDIJE KOD BRUSA! Prekasno su primetili da dečaka nema, kanap na kapiji ribnjaka BIO JE POKIDAN

Vesti

KLJUČNI DETALJI TRAGEDIJE KOD BRUSA! Prekasno su primetili da dečaka nema, kanap na kapiji ribnjaka BIO JE POKIDAN

Podeli vest

Dečak koji se utopio u malom ribnjaku porodičnog dvorišta u selu Velika Grabovnica kod Brusa je D.S. (5), nezvanično saznaju mediji.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Nezvanično se pretpostavlja da je mališan hteo da gleda ribe i da je tako, slučajno, upao u vodu.

Na žalost, da dečaka nema, primećeno je kasno.

Kako Informer saznaje dčak je tokom celog dana pokušavao da se igra oko bazena sa ribom koji je nalazi u drugom delu dvorišta porodične kuće. Njegovi roditelji vezali su kapiju kanapom, međutim dete je pokidalo kanap i ušlo do ribnjaka.

Ipak sve okolnosti koje su dovele do nesreće još uvek se istražuju.

- Dete je bilo divno, dobro, poslušano, ali kao i svako dete, uvek u igri i trčanju - kaže izvor upoznat sa događajem u bruskom selu.

Kada je telo izvučeno iz vode, svima je bilo jasno, da se dogodilo najgore.

U nadi da će se ipak desiti čudo, dete su prebacili do Hitne Službe Doma zdravlja u Brusu, gde su, na žalost, samo mogli da konstutuju smrt.

Na licu mesta izašli su pripadnici Policijske stanice u Brusu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija