• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

01.05.2021

10:45

"ZAŠTO JE POBEGAO, AKO IH NIJE NAMERNO UDARIO" Porodice tinejdžera na koje je naleteo bahati vozač u Nišu očajne

Vesti

"ZAŠTO JE POBEGAO, AKO IH NIJE NAMERNO UDARIO" Porodice tinejdžera na koje je naleteo bahati vozač u Nišu očajne

Podeli vest

- Ono što smo ja i roditelji dveju devojčica preživeli sinoć, ne bih poželela nikome. Umalo nam deca izginuše i to ispred kuće, da sam videla šta se desilo, srce bi mi stalo, ni ja danas ne bih bila živa – ovako govori Grozdana Demirović, majka sedamnaestogodišnjeg Ahmeta Š. koji je sinoć povređen u saobraćajnoj nesreći u Daničićevoj ulici u niškom naselju Stočni Trg.

Ahmet je sa petnaestogodišnjim drugaricama Draganom A. i Sarom A. sedeo na ivičnjaku trotoara kada je na njih naletelo vozilo „škoda fabia“ i pokosilo ih, nakon čega je vozač pobegao.

Ahmet je zadobio lakše povrede dok su obe devojčice teško povređene i zadržane su na lečenju u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Grozdana ističe da je ogorčena zbog neljudskog postupka vozača.

Foto: D.K.

Povređeni mladić

- Deca su sedela na trotoru, ulica je široka, imao je mesta da prođe. Ne mogu da shvatim zašto je vozač pobegao, osim da ih je namerno udario.  Ahmet i Dragana su tu ostali da leže, a Sarica je odletela  dvadesetak metara, nije pokušao da im pruži pomoć. Ja sam težak srčani bolesnik, umalo sam umrla od stresa... Žao mi je i za Saricu i za Draganu i za njihove roditelje. Molim Boga da devojčice što pre ozdrave – kaže zabrinuta Nišlijka.

U kući povređene Dragane zatekli smo samo njenu baku Dragu. Usplahirena žena kaže da ne zna ni šta se tačno desilo, ali da se mnogo brine za unuku.

- Mnogo je volim, ona je po meni i ime dobila. Ništa ne znam, mnogo me je strah za nju. Čula sam da joj je polomljena karlica, sin i snaha su od jutros u bolnici. Čekam da mi jave šta je sa njom da se malo smirim – rekla je uznemirena starica.      

Foto: D.K.

Draganina baka

    

Sarin otac Salih takođe je rano jutros otišao u bolnicu, gde mu je rečeno da su devojčici polomljene obe noge.

-Ona ima prelom obe butne kosti, sada je na operaciji. Doktor mi je kazao da ima i povredu bubrega. Nadam se najboljem ali ne mogu da shvatim kako je neko mogao da pobegne nakon što je umalo pobio troje dece – komentariše nesreću u kojoj mu je umalo poginula ćerka Salih.

Kako saznajemo, vozilo koje je izazvalo nesreću pronađeno je noćas na oko petstotina metara od mesta nesreće. Zahvaljujućiintenzivnom radu niške policije, vozač je identifikovan i u toku je rad sa njim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17