• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

26.05.2021

20:30

VELJA NEVOLJA KUKA I ZAPOMAŽE, BELIVUK U PREDINFARKTNOM STANJU! TEŠKO MU PALA SAMICA, čuvari ne znaju šta će s njim!

Vesti

VELJA NEVOLJA KUKA I ZAPOMAŽE, BELIVUK U PREDINFARKTNOM STANJU! TEŠKO MU PALA SAMICA, čuvari ne znaju šta će s njim!

Podeli vest

Stražari Centralnog zatvora u Beogradu, deo u Ustaničkoj ulici u zgradi Specijalnog suda, gotovo svake noći imaju problema sa Veljkom Belivukom

Prema saznanjima medija, on gotovo do ranih jutarnjih sati naizmenično zapomaže i kuka, pa preti, a ponekad i zaplače. Lekari su intervenisali nekoliko puta.

Belivuk je smešten u samici, ali jako teško podnosi to što je iza rešetaka - navodi izvor za medije i dodaje:

- Stražari pokušavaju da ga smire, ali ne vredi. Od njega ne mogu ni ostali pritvorenici, koji su u tom delu, da spavaju. Od početka februara, kada je pritvoren, nekoliko puta su pozivani i lekari da mu ukažu pomoć. Poslednji put, kada je pronađena prostorija strave u Ritopeku, sa mašinom za mlevenje mesa, toliko mu je bilo loše da su doktori jedva uspeli da mu spuste pritisak i lupanje srca. Bio je pred infarktom.

Ništa bolje pritvorske noći ne provodi ni Marko Miljković. Doduše, on je u samici u CZ u Bačvanskoj ulici, pišu mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alexx

pre 2 godine

Uvek je važilo pravilo da su najveći zlotvori i krvnici ustvari najveće pi... Da su njima radili šta su oni radili drugima jasno je kako bi se ponašali... On i brat Mare prolaze kroz narkomansku krizu. Cela njihova ekipa kao i Surčinci svojevremeno je non stop bila nakoksana. Sad treba malo (doživotno) da izbistre mozak. Za jedno 30 godina pronaći će svoj mir i biće im lakše...

Milan

pre 2 godine

Čuj cirkusa, čuvari ne znaju šta će sa Veljom, u Mašinu za Meso sa njim, klin se klinom izbija.

NENAD

pre 2 godine

..kako ne znate ....u masinu za mljevenje mesa pa u cevape sve mu je..m po spisku ,taj monstrum je jos ziv??

Walter White

pre 2 godine

Evo, bas mi ga je zao...nema droge pa krizira a i zatvorska 'rana...nema cevapa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija