• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

28.05.2021

09:37

SUMNJALO SE DA JE DNK NESTALOG TRENERA NAĐEN U VIKENDICI VELJE NEVOLJE Oglasio se otac Jova Kecmana i otkrio šta mu je policija rekla

Vesti

SUMNJALO SE DA JE DNK NESTALOG TRENERA NAĐEN U VIKENDICI VELJE NEVOLJE Oglasio se otac Jova Kecmana i otkrio šta mu je policija rekla

Podeli vest

Beogradski trener Jovo Kecman (51) nestao je 24. septembra prošle godine u Malom Mokrom Lugu.

U februaru 2021. pojavile su se sumnje da su njegovi ostaci pronađeni u vikendici Velje Nevolje. Otac Mile Kecman dao je uzorak za DNK analizu, a kako je rekao za Telegraf.rs, nema podudaranja. 

- Kako su mi u policiji rekli nijedan DNK se ne podudara sa mojim, tako da zaključujem da nisu pronađeni njegovi ostaci - kazao je otac koji više od osam meseci ne zna gde mu se nalazi sin.

I dalje se traga

Objasnio nam je da svakodnevno zove policiju da vidi ima li napretka u istrazi.

- Govore mi da se i dalje traga za njim - ispričao nam je Kecman.

Jovo je u trenutku nestanka kod sebe imao veliku svotu novca.

Kako je ranije ispričala njegova devojka, kod sebe je taj dan imao samo ličnu kartu i najmanje 16.000 evra. Mobilni telefon mu je ostao kod kuće.

Foto: nestalisrbija.rs

Poneo novac, telefon ostavio kod kuće: I dalje se ništa ne zna o sudbini Jova Kecmana

- Jovo je nekoliko dana pre nestanka počeo da skuplja novac. Tad je, takođe, odlučio da proda kuću, koja vredi oko 300.000 evra i našao je kupca, napravili su predugovor. I Miletu, ocu je tražio da podigne kredit. Rekao je da prodaje kuću jer ne može više da se bavi treninzima, da mu je dosadilo i da hoće da ide u penziju. On nikome nije dugovao novac i nije imao finansijskih problema, tako da ne znam za šta mu je bio potreban novac - ispričala nam je ranije sagovornica.

Tad nam je objasnila da je beogradski trener dve nedelje pre nestanka počeo da bude uznemiren.

Bio uznemiren pre nestanka

 - Stalno je gledao kroz prozor, na sat kao da nešto čeka. Stalno je bio nervozan i pričao je da ima neki lični problem, ali ne i koji. Radio je normalno, držao je treninge, imao je mušterije, ali nije mogao da bude posvećen poslu zbog tog ličnog problema - objasnila je ona.

Jovo je poslednji put viđen u Glavnoj ulici u Malom Mokrom Lugu gde je došao sa prijateljem. Zamolio ga je da ga tu "ostavi" jer treba da se vidi sa drugom i rekao mu je da će kući da se vrati taksijem.

Njegov otac Mile je nestanak prijavio nedelju i po dana kasnije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija