• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. J.

03.06.2021

14:21

MOLIMO SE BOGU DA POVREĐENI PREŽIVE! Meštanin sela Jadranska Lešnica nakon stravične tragedije kod Loznice: Sve poginule sam poznavao, VELIKA TUGA!

S. G.

Vesti

MOLIMO SE BOGU DA POVREĐENI PREŽIVE! Meštanin sela Jadranska Lešnica nakon stravične tragedije kod Loznice: Sve poginule sam poznavao, VELIKA TUGA!

Podeli vest

Većina nastradalih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Zavlaka-Tekeriš je iz sela Jadranska Lešnica, a meštanin Dragan Todorović kaže da je ovo velika tragedija i da je poznavao većinu poginulih

 

- Ovo je velika tragedija ceo za naš grad, a posebno za moju Mesnu zajednicu. Verujte mi da mi je teško što pričam o ljudima koji su časni, pošteni, vredni... Ja sam 16 godina u Mesnoj zajednici, sve ih odlično znam. Izgubili smo tri mlada života iz moje MS, imamo dva teško povređena. Šta da vam kažem, velika tragedija - kaže Dragan na ivici suza. 

- Žao mi je, imamo dvoje povređenih, molimo se Bogu da bar oni prežive, da njima bude dobro. Poznavao sam ih sve. I vozača Gorana M. sam poznavao, njegova supruga je teško povređena, njegov maloletni sin takođe teško povređen. Takođe, Sofija B., vredna žena koja ima četvoro dece, njen muž Dejan je teško povređen takođe. Radojka J. koja je preminula na licu mesta... Vredni ljudi, išli su za hlebom i poginuli su. Tuga prevelika - rekao je Todorović. 

Foto: S. G.

Podsetimo, u sudaru kamiona i kombija na putu Zavlaka-Tekeriš na području Loznice poginule su četiri osobe, dok su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Udes se dogodio jutros oko 6.30 časova, a prvi rezultati istrage pokazuju da se vozač kombija nije zaustavio na znak STOP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija