• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2021

23:23

Skandalozno ponašanje predstavnika državnog organa! Tužilac pretukao komšiju policajca - Sumnjao da mu je komšija bio intiman sa majkom!

Vesti

Skandalozno ponašanje predstavnika državnog organa! Tužilac pretukao komšiju policajca - Sumnjao da mu je komšija bio intiman sa majkom!

Podeli vest

Goran S., tužilac u Trećem osnovnom tužilaštvu, šutnuo je u nogu penzionisanog policajca Dušana K. i naneo mu lake povrede. Tužilac snimljen dok je pokušavao da onesposobi nadzornu kamer

Goran S., zamenik Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, istukao je u četvrtak uveče svog prvog komšiju Dušana K. (68), bivšeg policajca, u Zemunskoj ulici na Novom Beogradu. Motiv sukoba je bio taj što je tužilac saznao da je komšija dve godine bio sa njegovom majkom u intimnoj vezi.


Kako saznajemo od izvora iz istrage, do sukoba je došlo u večernjim časovima na četvrtom spratu zgrade u kojoj stanuju Goran S. i Dušan K. Pre napada Goran je auto-lakom isprskao bezbednosne kamere, ali su ga one ipak snimile.

- Napadnuti Dušan je u policiji ispričao da se 10. jula oko 23.30 časova vratio iz grada i parkirao automobil u garaži. Nakon toga on je liftom krenuo ka svom stanu. Na pola puta od lifta do stana, u hodniku ga je, kako je Dušan naveo, presreo komšija Goran S., koji je izašao iz svog stana - naveo je naš izvor iz istrage i dodao:


- Dušan je rekao da mu je Goran krenuo u susret i počeo da ga psuje govoreći: "Je... ti majku u pi...". Čim mu je prišao, tužilac je penzionisanog policajca šutnuo nogom u skočni zglob desne noge. Oštećeni je izgubio ravnotežu, ali je uspeo da se rukom zadrži o zid. Dok je Dušan išao ka stanu, tužilac Goran ga je pratio i pretio mu. Odmah potom napadnuti čovek je ušao u stan i zaključao se - rekao je izvor.


Informerov izvor iz istrage kaže da je Dušan K. iz stana pozvao policiju i prijavio napad.

Psovanje

Tužilac je Dušanu krenuo u susret i počeo da ga psuje govoreći: "Je... ti majku u pi..."
izvor iz istrage


- Patrola je ubrzo stigla i oštećeni je ispričao šta se desilo. Dok je policajcima opisivao kako je napadnut, Dušan se žalio na bolove u nozi, ali nije tražio da se pozove Hitna pomoć. Policija je nakon toga otišla do stana tužioca Gorana S. Čim je osumnjičeni video policiju, on je počeo raspravu s patrolom vičući: "Da li znate ko sam ja?!", a u jednom trenutku čak je došlo i do natezanja - rekao je on.


Ipak, osumnjičeni tužilac je odveden u policijsku stanicu, a napadnuti Dušan je otišao u Urgentni centar, odakle je upućen u bolnicu na Banjici gde je pregledan. Lekari su u izveštaju naveli da on ima kontuziju desnog skočnog zgloba.

Odbio test na drogu


- Interesantno je da je, prilikom saslušanja, Goran S. odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu. Obavešten je nadležni tužilac, koji treba da odluči šta će dalje raditi sa ovim slučajem, ali gotovo izvesno je da će protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava za nanošenja lakih telesnih povreda - saznaje Informer.

Nasilje u porodici i disciplinski postupci

Protiv Gorana S. se, kako saznajemo, odranije već vodi nekoliko disciplinskih postupaka pred disciplinskim tužiocem Državnog veća tužilaca. Osim toga, on ima i dva krivična postupka. Prvi je zbog nasilja u porodici prema bivšoj vanbračnoj supruzi J. V., sa kojom ima maloletno dete, a drugi zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari, jer je istom komšiji svojevremeno polomio kameru ispred ulaznih vrata stana.

 


Inače, kako nezvanično saznajemo, netrpeljivost tužioca prema prvom komšiji traje unazad dve godine, i to od kada je Dušan K. raskinuo emotivnu vezu sa Goranovom majkom! Od tada mu je više puta priređivao različite neprijatnosti i napadao ga, uglavnom verbalno, a sad i fizički. E. I.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija