• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2021

23:15

OTKRIVAMO DETALJE SPASAVANJA DEČAKA KOGA JE UJELA ZMIJA U JELAŠNIČKOJ KLISURI

Informer

Vesti

OTKRIVAMO DETALJE SPASAVANJA DEČAKA KOGA JE UJELA ZMIJA U JELAŠNIČKOJ KLISURI

Podeli vest

Pripadnici beogradske Policijske brigade Dušan Nikolić i Aleksandar Popović prvi su pritekli u pomoć 14.godišnjem dečaku S.M. iz Republike Severne Makedonije, koga je jutros ujela zmija u reonu Jelašničke klisure kod Niša

Nikolić i Popović bili su u privatnoj režiji na tom području i prilikom uspona na stene primetili su dečaka koga je ujela zmija, najverovatnije Poskok.

Foto: Informer

Dečak je imao otok na licu i bila mu je potrebna hitna pomoć. Policajci su odmah pribrano reagovali i dečaka i njegovu porodicu prevezli automobilom u KC Niš, gde je adekvatno medicinski zbrinut.

Nakon što su se uverili da je dečak dobro, policajci su vratili roditelje i dečakovog brata u Jelašnicu po šator i lične stvari.

Pripadnici Policijske brigade koji su predstavljali svoju jedinicu i MUP Srbije ostvarili su zapažene rezultate na stazi dužine 16,5 kilometara koja se protezala kroz izuzetno nepristupačan teren, sa ekstremno zahtevnim preprekama, koje su tražile odličnu fizičku i mentalnu spremnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

“Nikolić i Popović bili su u privatnoj režiji na tom području i prilikom uspona na stene primetili su dečaka koga je ujela zmija” Sta znaci ovo u “ privatnoj reziji”?! Ko nam pise ove clanke?! Stranci? Doseljenici? Kakva bre privatna rezija sta bre lupetate, koga interesuje u kakvoj su “reziji”” bili momci? O kavim to detaljima vi pricate? Ni jedan normalan podatak niste dali vec lupetate i pravite se vanredno pismeni?! Ljudi posli na planinarenje i pomogli decaku kojeg je ujeo poskok?! Cak ni to nije sigurno? Kako ga je ujeo,za koje mesto na telu, koliko im je trebalo da stignu do bolnice? Toliko toga ste propustili da saznate i prenesete citaocima sto vam je i posao! Nego odakle vam je taj novinar? Izbosne?!

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija