• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekipa Informera

03.08.2021

18:11

VELJINA TRUDNA ŽENA POBEGLA U GRČKU?! Otkrivamo! Supruga koljača Veljka Belivuka nije znala za jezive zločine, napustila je Srbiju!

Peđa Milosavljević/Privatna arhiva

Vesti

VELJINA TRUDNA ŽENA POBEGLA U GRČKU?! Otkrivamo! Supruga koljača Veljka Belivuka nije znala za jezive zločine, napustila je Srbiju!

Podeli vest

* Bojana Belivuk, koja je u sedmom mesecu trudnoće, sa dvoje male dece iznajmila je luksuznu nekretninu na duže vreme u jednom grčkom mondenskom mestu i, po svemu sudeći, nema nameru da se vraća u Srbiju

Bojana Belivuk, supruga zloglasnog Veljka Belivuka (36), koja je u sedmom mesecu trudnoće, nedavno je napustila Srbiju sa njihovo dvoje dece i pobegla je u Grčku!
Kako Informer ekskluzivno saznaje, Bojana je na duže vreme iznajmila jednu luksuznu nekretninu u jednom grčkom mondenskom mestu. Ona namerava da se porodi u Grčkoj i najverovatnije se neće ni vraćati u Srbiju!


Misterija oko keša

Bojana, inače, nije učestvovala u monstruoznim zločinima mafijaške bande njenog muža i, po svemu sudeći, nije ni znala mnogo o tome šta je on radio dok je bio na čelu koljačkog klana. Prilikom hapšenja Belivuka, 4. februara, inspektori su u njegovom stanu na Zvezdari zatekli Bojanu i dvoje dece, pri čemu je ona urlala od besa na muža, koji je bio vezan lisicama.

- Vidi šta si nam uradio! Upropastio si nam život... - vikala je tada Bojana.

Ona je potom odvedena u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, ali je inspektorima samo kratko poručila: "Naravno da ne želim da razgovaram sa vama." Nakon toga puštena je kući.

Dobro upućen izvor Informera kazao nam je da je policija prilikom pretresa Belivukovog stana pronašla i zaplenila oko 30.000 evra u kešu.

- Bojana je u to vreme, početkom februara, tek zatrudnela. Ona je u početku verovala mužu da nije činio teška krivična dela. Mislila je da je uhapšen zbog nekih nasilničkih izgreda, kao vođa Partizanove navijačke grupe "Principi", i da će se brzo naći na slobodi. Međutim, u narednim danima i mesecima u javnosti su se sve češće pojavljivali dokazi u vidu fotografija i snimaka jezivih mučenja, ubijanja i kasapljenja ljudi, koje je naredio i sprovodio njen muž, pa je Bojana tada shvatila da se udala za monstruma i da mu ne gine doživotna robija - rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, Bojani je, pored svega, najteže palo to što će njena maloletna deca u Srbiji zauvek biti označeni kao "deca zloglasnog koljača", pa je odlučila da se sa sinom i ćerkom preseli u inostranstvo.

- Za sada je ostala misterija da li je ona eventualno zadržala deo skrivenog krvavog keša svog muža, koji policija možda nije uspela da pronađe prilikom pretresa. Bojana je pre dve nedelje spakovala kofere i, iako u poodmakloj trudnoći, sa decom je otputovala u Grčku. Možda je u početku delovalo kao da je otišla na letovanje, ali ubrzo je postalo jasno da ona nema nameru da se vraća u Srbiju, barem ne u skorije vreme, što je kasnije i potvrdila svojim najbližim prijateljima. Ona je preko jedne poznate grčke agencije za izdavanje stanova na više meseci rentirala luksuznu nekretninu u jednoj mondenskoj četvrti - objašnjava naš sagovornik.

Biznis na Partizanu

Podsetimo, Bojana Belivuk je bila suvlasnik u nekoliko preduzeća, iako se veruje da je njen potpis na dokumentima tih firmi bio samo formalan, dok je njen muž o svemu odlučivao. Većini tih firmi sedište je bilo u Humskoj 1, na stadionu Partizana.

Jedna od njih je "B&B drive", gde su suvlasnici sa po 50 odsto udela dve Bojane - Belivuk (Veljina supruga) i Vučeljić (supruga Aleksandra Vučeljića, koji je uhapšen s Belivukom). Na istoj adresi je i firma "South car", u kojoj je likvidacioni upravnik, pošto je u procesu gašenja, upravo Bojana Vučeljić. Ime Bojane Belivuk pominje se u još dve firme - "Coffee factory" i "Jugoagent fluviale holding".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoka

pre 2 godine

A kako i koliko ja treba da zaradim da na duže vreme zakupim luksuznu nekretninu...

Rade

pre 2 godine

Nije znala, more šta ona zna niko ne zna. Odakle joj pare da boravi u Grčkoj. Vratiti to ovamo i u ćeliju zajedno ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija