• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2021

13:31

"Pseto mi donelo pušku na noge i tapše me po ramenu..." Kako je Belivuk sprečio SOPSTVENU LIKVIDACIJU

Vesti

"Pseto mi donelo pušku na noge i tapše me po ramenu..." Kako je Belivuk sprečio SOPSTVENU LIKVIDACIJU

Podeli vest

Velja Nevolja osujetio je plan svoje likvidacije i za to navodno platio 100.000 evra.

Kako prenose Novosti, plan je bio da se Belivuk likvidira iz snajperske puške u mafijaškoj sačekuši u Beogradu, u junu prošle godine.

Ovaj slučaj opisan je u optužnici koja je podignuta protiv članova Veljinog klana, a u kojoj se navodi da je nađena prepiska u kojoj se Belivuk nekome, za koga se pretpostavlja da je Marko Miljković, u junu 2020. godine žali kako je saznao da mu rade o glavi.

- Brate... ovaj me namestio ... ako sve ok bude, za par dana ide u klanicu... evo je puška, sada mi je doneo Ronin ... Ovaj iz Odžaka... da sa Trajkom i Stojketom... nego je shvatio o kome se radi, tj. gde treba da nas radi i rešio da nam proda priču za 100 soma... i da ubijem ovog Veskovića i on je siguran... Sinoć je viđen sa tim Trajkom... želudac me boli... Pseto mi donelo pušku na noge i tapše me po ramenu ... ma ne pitam to ja ništa, nije mi on priznao to, drug moj video Ronina i Trajka sinoć oko 12, a on mi poslao u 12.55 poruku da noćas da moramo da se vidimo. Dogovorio sam da idu u utorak Ronin i jedan naš da nam Ronin pokaže gde je Vesković i onda klanica...

Foto: Insajder/Marko Đoković

"Klanica" je bila kuća u Ritopeku u kojoj su mučili i ubijali ljude

U prepisci se ne vide imena, ali se pretpostavlja da je Belivuka trebalo da ubije  Vesković, a da je Ronin Aleksandar Gligorijević Puki, koga su kasnije zverski ubili. Upravo on je bio taj koji je Belivuku doneo snajper iz kojeg je navodno trebalo da bude likvidiran.

- Doneo mi pušku idiot, ja i dalje ne verujem... ima i prigušivač. Kaže Hel (osumnjičeni Nebojša Janković, prim. aut.) da je cev odlična, pakovana puška, cev je bruka i mehanizam, ali je optika k...c. Videćemo kad ga spakujemo, šta da radim, daće šifru "Skaja" pa lagano... Dao sam im ozvučen auto sinoć, ne mogu da dočekam da ga udavim! - stoji u prepisci koju prenose Novosti.

Podsetimo, crnogorska policija sprečila je likvidaciju Belivuka i Miljkovića u Crnoj Gori početkom godine. Njih dvojica trebalo je da budu ubijeni na aerodromu dok su čekali let za Beograd, ali su policajci na vreme reagovali i priveli nekoliko pripadnika škaljarskog klana za koje su sumnja da su pripremali atentat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija