• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2021

12:31

Veljin vojnik pucao i na Joanikija iz snajpera?!

Vesti

Veljin vojnik pucao i na Joanikija iz snajpera?!

Podeli vest

Crnogorska policija je u sredu zvanično saopštila da je dostavila Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Belivuka i Miljkovića, ali i Beograđanina Nebojše Jankovića i Crnogorca Radoja Živkovića, inače bliskog Zvicerovog rođaka. Sva četvorica terete se da su učestvovali u ubistvu Hodžića i Spahića, koje su potom zakopali na nepoznatoj lokaciji.

Kako se navodi u prijavi, Živković je žrtve namamio u kuću u Danilovgradu, gde su ih sačekali egzekutori. Dok je Spahić ubijen posle nekoliko sati torture, Hodžić je likvidiran odmah, i to je jedno od retkih ubistava u kojem su Belivuk i Miljković odustali od svirepog "recepta" višesatnog mučenja žrtava. Razlog za to je bio taj što je Hadžić potegao pištolj na Belivuka!


Naime, prema šifrovanoj poruci koju je Velja Nevolja poslao ostalim članovima grupe preko aplikacije Skaj, u kući užasa u Danilovgradu desilo se nešto neočekivano. U toj aplikaciji su, inače, svi imali šifrovane nadimke.


- Brate, i Zemo (Živković) i Hell (Janković), svi su dobro odreagovali, to ne može uopšte da se komentariše. Svako je hvato svog, meni je zapao Kasap (Hodžić), Kratos (Miljković) je hvato Zeta (Spahića), Hell je hvato M. (Mileta Kapetana). To što je Kasap imao utoku i potegnuo, brate, to niko nije mogao da očekuje i to nije moglo da se promeni i ne može da se ispravi, to nikako, brate. Ja uopšte nisam hteo da rizikujem, mi smo se tako dogovorili sami, bez obzira šta ste vi rekli tu u grupi, ako se vidi i potegne, odmah se puca. Brate, to nema šta tu da se pravdamo - rekao je Belivuk, opisujući likvidaciju počinjenu na neuobičajen način za ovaj klan.

Foto: Printscreen Pink

Marko Miljković i Velja Nevolja zajedno su bili u kući u Crnoj Gori

Inače, Nebojša Janković Hell profesionalni je snajperista i bivši policajac i pripadnik elitne 63. padobranske jedinice Vojske Srbije! On je, navodno, krajem prošle godine obučavao Belivuka u šumi da puca iz snajpera, što su snimile naše bezbednosne službe. Kako se sumnja, Janković je umešan u još dve likvidacije iz snajpera u Srbiji i Crnoj Gori, ali i jedan pokušaj ubistva.

Naime, u septembru 2016. učestvovao je u ubistvu "škaljarca" Dalibora Đurića u spuškom zatvoru i Milomira Jovanovića, bliskog saradnika kontroverznog Dejana Stojanovića Keke, koji je snajperom likvidiran 2017. godine na groblju u Sopotu.

Takođe, sumnjiči se i da je pucao na vladiku Joanikija i biznismena Miodraga Daku Davidovića u beogradskom hotelu "Kraun plaza", u decembru 2019.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17