• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2021

10:21

GAGA JE MIRNO SEDEO KAD MU JE BJELOGRLIĆ NA KVARNO PRIŠAO I POČEO DA GA UDARA PESNICAMA U GLAVU! Pojavio se još jedan snimak kukavičkog napada u Nišu!

printscreen

Vesti

GAGA JE MIRNO SEDEO KAD MU JE BJELOGRLIĆ NA KVARNO PRIŠAO I POČEO DA GA UDARA PESNICAMA U GLAVU! Pojavio se još jedan snimak kukavičkog napada u Nišu!

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić jutros je u Nišu u jednom hotelu napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića

 

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se vidi da je Antonijević mirno sedeo sa kolegama, kada mu je Bjeloglić odjednom prišao i počeo mučki da ga udara pesnicama po glavi! 

Antonijević je pokušao da se odbrani, ali je Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu. Prisutni su odmah počeli da ih razdvajaju. 

 

 

Dragan Bjelogrlić se i dalje nalazi u policijskoj stanici gde daje izjavu.

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam... Reč je o jednom divljačkom napadu kakav nisam doživeo za sve ove godine, pogotovu ne na festivalu, u mom rodnom gradu Nišu, na glumačkom festivalu koji slavi profesiju svih nas. To je jedan kriminalni čin koji nije smeo da se desi bilo gde, a pogotovu ne na nekom festivalu - rekao je Antonijević.

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 2 godine

Gago razmisli sa kakvima sve sediš. Taj što je sedeo u plavoj fotelji prstom nije mrdnuo još se i sklonio.

Maksa

pre 2 godine

Mene bi bilo sramota da na ovaj način napadne čoveka...to rade kukavice..Bijela je potvrdio ono što se o njemu priča po beogradskoj čaršiji...

Dejan Jankovic

pre 2 godine

Тешка је сировина овај Бјелогрлић, нек се стиди! На робију, за боље и није. Да мало преиспита своје мисли!

Marina

pre 2 godine

Kakav šok za jadnog čoveka. Verujem da će odšteta biti debela, jer udarati nekog u glavu pesnicama i izazvati ovakve podlive, što će ostaviti ogromne posledice na zdravlje. Može doći do moždanog udara, mogući su kasnije epileptični napadi. To je baš i centar. Neko ovog glumca konačno mora da nauči koliko košta nečije zdravlje.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

...kvarno ... mucki .. Cak i kad hrvati napadnu srbske turiste na jadranu novinari ne upotrebljavaju ove rjeci. Obicno je to samo incident.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17