• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2021

11:33

BJELOGRLIĆ U POLICIJI POD DEJSTVOM NARKOTIKA?! Informer nezvanično saznaje, EVO ŠTA JE GLUMAC REKAO NAKON KRVNIČKOG PREBIJANJA ANTONIJEVIĆA!

Vesti

BJELOGRLIĆ U POLICIJI POD DEJSTVOM NARKOTIKA?! Informer nezvanično saznaje, EVO ŠTA JE GLUMAC REKAO NAKON KRVNIČKOG PREBIJANJA ANTONIJEVIĆA!

Podeli vest

Nakon što je Dragan Bjelogrlić krvnički izudarao reditelja Predraga Gagu Antonijevića u hotelu u Nišu, glumac je odveden u policijsku stanicu

 

Bjelogrlić je u policijskoj stanici dao izjavu, a kako Informer nezvanično saznaje, glumac se čudno ponaša i deluje da je pod dejstvom narkotika. 

Kako je Informer nezvanično saznao, jedna od rečenica koje je Bjelogrlić rekao u policijskoj stanici je: "Ovaj je sa mladine strane" i potom počeo histerično da se smeje. 

Takođe, prema nezvaničnim saznanjima, Bjelogrlić je u policiji dao kukaviču izjavu - da je samo u prolazu udario Predraga Gagu Antonijevića, iako se na snimcima jasno vidi da je bukvalno nasrnuo na reditelja i krvnički ga pesničio!

Foto: printscreen

Podsetimo, glumac Dragan Bjelogrlić jutros je u Nišu u jednom hotelu kukavički napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića. Na snimku iz hotela se jasno vidi kako Bjelogrlić prilazi Antonijeviću sa leđa i napada ga iz čista mira. Nakon napada Bjelogrlić je priveden a policija ga je podvrla testiranju na narkotike kako bi se utvrdilo da li je u trenutku napada bio pod dejstvom opijata. 

Antonijević je u trenutku napada sedeo sa Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goran

pre 2 godine

Pa zar niko nemoze smiriti tog Bjelogrlica ,kaka je to drzava krade sad i bije koga hoce i nikome nista.

Goran

pre 2 godine

U zatvor odmah. Minimum dve godine a ovima koji ga podržavaju po šest meseci, a štampu koja bjelogrliću daje podršku zabrana rada minimum šest meseci. Daj bre da se vidi da imamo petla u ovoj državi a ne samo kokoške.

Vasa

pre 2 godine

Pa sad je red da ga puste, kad moze Ceda Jovanovic da mlati ljude 2 puta i nista moze i Bjela kad je pijan( nije bio pod narkoticima, samo obicna brlja...)

mitta

pre 2 godine

NA KANALU N1 KAZU DA JE TO SUKOB DVOJICE REZISERA...

Jana

pre 2 godine

Jeli to udario neki sindrom ludila medju pojedine glumce.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija