• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2021

15:09

PRVO BIJE, PA ONDA LAŽE! Bjelogrlić krivicu svalio na "režimske tabloide", tvrdi da je Gagu prebio zbog dobacivanja, iako i snimak i svedoci govore suprotno!

D. K.

Vesti

PRVO BIJE, PA ONDA LAŽE! Bjelogrlić krivicu svalio na "režimske tabloide", tvrdi da je Gagu prebio zbog dobacivanja, iako i snimak i svedoci govore suprotno!

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić, koji je juče ujutru u klubu jednog niškog hotela mučki pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, u šta se javnost uverila gledajući snimak incidenta, po završetku saslušanja u Tužilaštvu pokušao je da opravda svoje nasilničko ponašanje svaljujući krivicu, na kako kaže, "režimske tabloide"

 

- Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da i u najtežim trenucima da je ovaj grad uz mene. Ja im se zahvaljujem što su bili profesionalni, zahvaljujem se Tužilaštvu što nisu podlegli pritiscima, što su profesionalno i ljudski uradili ovaj posao, i što su mi dali mogućnost da objasnim šta se zaista desilo. To što se zaista desilo nije ništa od onoga što su pisali režimski tabloidi. Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere, žao mi je što nisam izdržao da ja dostojanstveno ignorišem te njegove grozne provokacije što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva bitna događaja koji su bili u Nišu. Žao mi je što sam to i uradio - rekao je Bjelogrlić i dodao:

- Ja se uopšte nisam uputio ka njemu, to zna hotel "Ambasador", ja sam krenuo u WC, na njegovo dobacivanje sam reagovao.

Ovakvim izjavama Bjelogrlić je pokazao da ne samo da je sklon nasilju, već i da mu nije problem ni da slaže kako bi opravdao svoje necivilizovano ponašanje.

Na snimku incidenta koji su zabeležile sigurnosne kamere jasno se vidi Bjelogrlić koji hoda ka separeu u kome je sedeo Antonijević. Na snimku se takođe vidi da je Antonijević bio leđima okrenut Bjelogrliću, odnosno da nije video da mu glumac prilazi, pa samim tim je isključena mogućnost "da mu je dobacivao dok je išao u WC".

Uostalom, ono što se videlo na snimku potvrdili su i očevici incidenta, pre svih urednik kulturno-informativne redakcije RTS Vladimir Kecmanović i glumica Jovana Stević, koji su sedeli s Antonijevićem, ali i producent Maksa Ćatović.

- Sedeo sam za stolom sa Gagom kada je prišao Dragan Bjelogrlić i udario Antonijevića uz reči "Zašto mi dobacuješ?" Odmah sam ustao kako bih sa druge strane stola došao do Bjelogrlića, kog sam uhvatio i odvukao od Antonijevića. Dok smo sedeli za stolom, Gaga nije ništa dobacivao Bjeli. Nije bilo ni tehnički moguće, jer su sedeli u odvojenim delovima sale. Koliko znam, njih dvojica uopšte nisu imali kontakt na Filmskim susretima u Nišu. Posle incidenta Gaga je bio u bolnici, a posle i u policiji, gde smo davali izjave - izjavio je Kecmanović posle incidenta.

Slično je Bjelogrlićevom napadu na Antonijevića svedočio i producent Maksa Ćatović:

- Gaga je sedeo sa Kecmanovićem i još nekim glumcima, pričao je i bio je okrenut na levu stranu. U jednom trenutku je doleteo Bjela sa desne strane i krenuo da ga udara. To se sve dešavalo oko pola četiri ujutru. Kecmanović je odmah skočio da ih razdvoji, a zatim i ja, ali dok smo ga sklonili, Gaga je već zadobio nekoliko udaraca, zbog čega ima masnice po licu. Niko nije očekivao da će se desiti nešto tako. Bjelogrlić je sedeo iza ćoška i nikakvog kontakta nije bilo između njega i Gage.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Predragm

pre 2 godine

Antonijevic izmislio da ga je ovaj napao sa ledja pa laprdo na pinku. Budala nije znao da ima sve snimljeno. Ajde da vidimo kada bude dao izjavu sudiji da li ce da ponovi da ga je ovaj napao sledja.

Dragan D

pre 2 godine

Koliko sam poštovao Bijelu toliko ga sad prezirem , nisam ni sanjao da je takva ljudska ljiga !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija