• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2021

12:27

NAJMANJE 13 POVREĐENIH! Sudar na pruzi kod Pirota, vozač nije stao na znak "stop"

Vesti

NAJMANJE 13 POVREĐENIH! Sudar na pruzi kod Pirota, vozač nije stao na znak "stop"

Podeli vest

Najmanje 13 osoba je povređeno danas u sudaru autobusa i teretnog voza, do kojeg je došlo na pružnom prelazu na opštinskom putu Pirot - selo Držina, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako navode, do saobraćajne nesreće došlo je kada vozač autobusa, koji se iz pravca Držine ka Pirotu, nije stao na znak "Stop" i nije se uverio da može da bezbedno pređe preko železničke pruge.

Autobus je nastavio dalje kretanje kada je nailazio voz i došlo je do kontakta prednje leve strane lokomotive voza i desne bočne strane autobusa.

Kako se navodi, u urgentni centar Opšte bolnice u Pirotu javilo se 13 osoba, od kojih je 12 putnika autobusa, a jedan vozač autobusa.

Vozači oba vozila bili su negativni na prisustvo alkohola, a saobraćaj je bio obustavljen u periodu od 5:09 do 6:45 časova.

Saobraćajna patrola izvršila je uviđaj na licu mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nekko

pre 2 godine

Kakav vas znak STOP?! Ni ja ne stajem. Postavite rampe!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija