• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

16.09.2021

15:50

SEDEO SAM SA GAGOM ZA STOLOM, NIJE DOBACIVAO BJELOGRLIĆU! Pisac Vladimir Kecmanović svedočio o BRUTALNOM NAPADU NA REDITELJA

printscreen

Vesti

SEDEO SAM SA GAGOM ZA STOLOM, NIJE DOBACIVAO BJELOGRLIĆU! Pisac Vladimir Kecmanović svedočio o BRUTALNOM NAPADU NA REDITELJA

Podeli vest

Vladimir Kecmanović scenarista i pisac izjavio je u tužilaštvu u Nišu da je video kako glumac Dragan Bjelogrlić tuče reditelja Gagu Antonijevića, jer je sedeo za istim stolom

Kecmanović je po izalsku iz zgrade suda, potvrdio da je te večeri kada se desio napad sedeo za stolom sa Predragom Gagom Antonijevićem, pokušavajući da obuzda razjarenog Bjelogrlića.

- Ponovio sam ono što sam i rekao policiji i medijima. Ispričao sam na najednostavniji način ono što se dogovdilo te večeri-rekao je Kecmanović i nastavio - Bio sam za stolom sa Antonijevićem kada je Bjelogrlić nasrnuo na njega. Umešao sam se i pokušao da ih razdvojim. 

Kecmanović je takođe rekao da je na današnjem saslušanju bila glavna tema bila, da li je Antonijević dobacivao Belogrliću i na taj način isprovocirao napad.

- Nije bilo nikakvog dobacivanja, sedeo sam sa Antonijevićem. Oni nisu imali priike nigde da se direktno vide. Udaljeni su bili jedan od drugog najviše na 10 metara i da se to desilo onda bi to čuli i svi ostali, a ne samo Bjelogrlić-konstatovao je Kecmanović.

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić priveden je zbog sumnje da je oko 4 sata ujutru u hotelu "Ambasador" u Nišu s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

Iako je bilo najavljeno da će biti saslušana, glumica Katarina Radivojević se danas nije pojavila u zgradi niškog suda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 2 godine

Ako je policija dobro analizirala snimak, mog ao bi se izvest zakljucak "da Bjela razgovara sa Katarinom i jos jednim likom, kao da nesto dogovara. Onda ustaje i kao da kaze sad cu da mu j...m mater, zaobikazi stolove pril azi sa strane AntonijevićuJa to tako vidim iz sn, koji gleda na drugu stranu prema svom sagovorniku, i udara ga mucki iznenada". Tek posle 15 tak sekundi, Bjelin sagovornik ustaje i prilazi postavljajuci se ispred Bjele. A nakon toga se prikljucije i Katarina koja k ao da je znala sta ce se dogoditi kad je Bjela ustao. Tako se moze zakljuciti iz snimka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija