• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š

16.09.2021

20:12

BOŠKOVIĆ VREĐAO SUPRUGU, GAĐAO JE CIPELOM, A ONDA JOJ LUPAO ŠAMARE! ŠOK DETALJI NAPADA!

printscreen

Vesti

BOŠKOVIĆ VREĐAO SUPRUGU, GAĐAO JE CIPELOM, A ONDA JOJ LUPAO ŠAMARE! ŠOK DETALJI NAPADA!

Podeli vest

Poznatom sportskom novinaru Milanu Boškoviću danas je određeno zadrćavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici.

U jutarnjim časovima Milan je suprugu bez ikakvog razloga, pred maloletnim detetom prvo vređao, zatim je u jednom momentu prišao i ona mu je prstima prošla kroz kosu, jer je znala da će to da ga povredi, jer kosu navodno presadio.

On je tada cipelom  gađao zenu u glavu, ona se okrenula i otišla u kupatilo, ali je Milan krenuo za njom i gurnuo je.

Pala je u kadu i on joj je udario par šamara. Nakon toga, pokušala je da ga odgura iz kupatila i on je u sobi legao na nju da bi je navodno smirio.

Žena je imala samo jednu vidljivu masnicu na levoj ruci. Upućena je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije eventualnih povreda. Nije bilo pretnji po život i telo.

Milan Bošković je negirao da je Jelenu gađao cipelom, već da je ona njega počupala za kosu a zatim ju je odgurnuo. Ona je sela na kadu, kako je rekao, i tada ga je grebala. On ima povredu na desnoj ruci. Upućen je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije povreda.

Obavešteno je Treće Tužilaštvo , koje je  naložio da se Milanu Boškoviću odredi zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivicno delo Nasilje u porodici. 

Pismenim putem obavešten je Centar za socijalni rad.  Motiv dogadjaja su narušeni porodični odnosi


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 2 godine

U Srbiji će muškarci biti J i uzduž i popreko. Žene zakonski kroje sudbinu i zapržavaju muškarcima jer im se omogućilo.

Muki

pre 2 godine

Da je rekla..., da je izresetao automatskim oruzjem isto bi bilo jer je ovo farsa od drzave i sta je onaj hemafrodit Brnabic napravio od drzave zakona, a o socijalnim sluzbama da ne pricam, e to je sramota i rusenje drzave, kakve zastave i ostala sranja.

Dule

pre 2 godine

Обоје у затвор док се не смире.

Provokatorke

pre 2 godine

ЗАШТО ЊОЈ НИСУ ОДРЕДИЛИ ЗАДРЖАВАЊЕ ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ? ДОКЛЕ ВИШЕ?

dare

pre 2 godine

Dali je ova i ovakva Laz i Bruka:. Vredna ovih natpisa.... Auuuuu bre... znaci dovoljno je reci- i 48 sati zatvor.... Bruka i sramota... Umesto nju strpati- zato sto je to uradila i tako provocirala.... Auuuuu sta se radi....

Car

pre 2 godine

Lako je udarati zenu. Dajte ga u celiju s pederima, tu mu je pravo mesto.

Solenaus

pre 2 godine

Sad neka ti tvoja zvezda pomogne, dok ti naravno glodjes nogice od vepra kao sto si to ovekovecio na svom instagram profilu dok si provocirao navijace suparnickog kluba aludirajuci na velikog Duska Vusjosevica, sramoto od novinara i batinasu zena !

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija