• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

25.09.2021

12:07

INSPEKTOR SBPOK STOLIĆ OPET UHAPŠEN! Pao u akciji policije uz pripadnika BIA, već hapšen zbog ODAVANJA TAJNI VELJI NEVOLJI!

printscreen

Vesti

INSPEKTOR SBPOK STOLIĆ OPET UHAPŠEN! Pao u akciji policije uz pripadnika BIA, već hapšen zbog ODAVANJA TAJNI VELJI NEVOLJI!

Podeli vest

Inspektor SBPOK-a za krvne i seksualne delikte Božidar Stolić (1986.) uhapšen je jutros u akciji policije, u kojoj su privedeni i pripadnik BIA M. K. (1971) i S. K. (1975.)

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost. Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

Uhapšen i pripadnik zemunskog klana

Pored Stolića, uhapšen je i Slađan Konstantinović, pripadnik zemunskog klana, brat Ninoslava Konstantinovića, za kog Čaba Der tvrdi da hoće da ga ubije.

Konstantinović je inače poznat od ranije, kada je hapšen zbog ubistva Vladimira Lukića, navijača RAD-a.

Pored njih, uhapšen je i pripadnik BIA M. Klikovac. Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

dokle vise sta rade te tužilacke i sudijske strukture taj kooji je pustio Stolica treba odmah da bude uhapšen zbog osnovane ssumnje da je korumpiran

Krtice iz policije Belivuku dostavljale informacije o UBICAMA KAVČANINA! Davorin Baltić izrešetan u centru Beograda, JEZIVO KLUPKO ZLOČINA SE SADA ODVIJA!
Hronika

Krtice iz policije Belivuku dostavljale informacije o UBICAMA KAVČANINA! Davorin Baltić izrešetan u centru Beograda, JEZIVO KLUPKO ZLOČINA SE SADA ODVIJA!

Tokom pretresa prostorija na stadionu FK Partizan, koje su Veljko Belivuk, Marko Miljković i članovi njihove grupe koristili, policija je našla dokaze koji ukazuju da imaju doušnike među istražiteljima. U bunkeru je otkrivena celokupna dokumentacija, snimci i svi dokazi prikupljeni tokom istrage ubistva pripadnika kavačkog klana Davorina Baltića u Beogradu 2018 godine

15.06.2021

09:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija