• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2021

14:49

SNAJA GORANA ĐOKIĆA U SUZAMA! Svaki minut čekamo da nam jave, od tuge VIŠE NE ZNAMO GDE SMO!

D. K.

Vesti

SNAJA GORANA ĐOKIĆA U SUZAMA! Svaki minut čekamo da nam jave, od tuge VIŠE NE ZNAMO GDE SMO!

Podeli vest

Porodica nestalih Đokića iz Aleksinca u suzama čeka zvanična obaveštenja nakon informacije da su pronađena tela Gorana, Gordane i Lidije

- Molim te nemoj sad, k'o Boga te molim. Svaki minut čekamo, ne znamo gde se nalazimo - jedva kroz suze, izgovorila je Verica Đokić, Goranova snaja.

Ona je sedela u dvorištu kuće suznih očiju, sa rođacima i komšijama, u iščekivanju zvaničnih informacija.

Podsetimo, tri tela pronađena su danas na nepristupačnom terenu u ataru sela Tešica, u krugu gde je ranije jutros pronađen zapaljen automobil porodice Đokić za kojom se tragalo punih šest dana.

Foto: D.K.

 

Tela za koje se sumnja da pripadaju nestaloj porodici Đokić, pronađena su na nepristupačnom terenu, i bila su prekrivena lišćem i granjem.

Još uvek nije utvrđeno da li je reč o višestrukom ubistvu ili dvostrukom ubistvu i samoubistvu?!

Nestanak Gorana Đokića (57), njege supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), prijavljen je 28. septembra, a policija je u sredu krenula u intenzivnu potragu za njima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija