• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ž.I.

05.10.2021

13:08

MAJKA GLEDALA KAKO JOJ SIN ČEKIĆEM UBIJA OCA! Stravičan zločin posle bizarne svađe oko poljoprivredne mašine?!

Informer

Vesti

MAJKA GLEDALA KAKO JOJ SIN ČEKIĆEM UBIJA OCA! Stravičan zločin posle bizarne svađe oko poljoprivredne mašine?!

Podeli vest

Dečak Danijel A. (14) uhapšen nakon što je smrskao glavu dedi po majci Sretenu A. (69) posle banalne svađe u dvorištu. Stravičan zločin dogodio se naočigled Danijelove majke

Dečak Danijel A. (14) iz romske mahale Kaluđerevo kod Babušnice uhapšen je u subotu nakon što je nasmrt pretukao svog dedu po majci Sretena A. (69)! Danijel je posle banalne svađe sa dedom oko poljoprivredne mašine u dvorištu zgrabio čekić i smrskao mu lobanju. Sve se desilo naočigled Danijelove majke Svetlane, koja je u šoku gledala kako joj sin ubija oca.

Određen mu pritvor

Prema nezvaničnim saznanjima, dečak je uhapšen odmah posle zločina, a sudija za maloletnike odredio mu je pritvor do 30 dana. Tužilac je prethodno saslušao dečaka, koji nije želeo da priča o detaljima ubistva. Naložena je istraga i obdukcija tela, a ključni iskaz će, po svemu sudeći, dati Svetlana, koja je jedini svedok porodične tragedije.

Danijelova majka je i dalje u šoku i juče nije imala snage da priča o zločinu. Njena sestra Lela kratko je ispričala da je sve počelo sa bezazlenom porodičnom svađom, ali da niko nije mogao ni da nasluti tragičan epilog.

Branio se?

Možda je Sreten nasrnuo na Danijela, pa je ovaj u afektu potegao čekić i eto nesreće
Danijelova tetka

- Moj otac Sreten i njegov unuk Danijel i ranije su se svađali oko nekih gluposti, ali bi se uvek pomirili. Čula sam da je u subotu svađa najpre izbila oko neke poljoprivredne mašine, ali ne znam detalje... Možda je Sreten nasrnuo na Danijela, pa je ovaj u afektu potegao čekić i eto nesreće - priča očajna Lela i dodaje:

- Ne želim više da pričam o tome. Došla sam iz Italije da posetim rodbinu, a sad spremam očevu sahranu...

Komšije su takođe u šoku jer, kako su istakli, Danijel i njegov deda se jesu često prepirali, ali nikad ranije nije bilo fizičkog nasilja.

- Sreten je bio dobro poznat u našoj mahali, svirao je saksofon i zvali smo ga Legenda. I njegov unuk Danijel, kog smo svi zvali Dača, nije bio loše dete... Završio je osnovnu školu, upisao srednju tehničku... Pomagao je majci u kući - kazala je komšinica T. S.

Foto: Informer

 
Brižan i pravičan

Drugi komšija Milan Stojanović takođe je imao lepe reči i za Danijela i za ubijenog Sretena.

- Dača je dobar dečko, stvarno, zato i ne mogu da shvatim da je ubio svog dedu. Ne znam kako se to tačno desilo, jer sam sa porodicom u subotu bio na svadbi... Daču sam tog dana video samo u prolazu, prošao je biciklom pored naše kuće, nije mi izgledalo kao da je nešto ljut ili besan - kazao je Stojanović.

Prema njegovim rečima, Sreten je uvek bio strog prema Danijelu, ali i brižan i pravičan.
- Moguće je da je Dača, otkad se zamomčio, tražio svoje mesto u porodici, pa se u poslednje vreme malo češće suprotstavljao dedi...

Ipak, Dača mi se nikada nije žalio da ga deda maltretira. Moguće je da je na dan zločina Sretenu pukao film zbog nečega, pa je krenuo na Danijela da ga udari, a ovaj je dohvatio čekić i udario ga u glavu. Šta se tačno desilo, to zna samo Danijelova majka, koja je sve to gledala - rekao je Stojanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija