• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.10.2021

14:07

IZNUĐIVAČI OSTAJU IZA REŠETAKA! Inspektoru Stoliću, pripadniku BIA i Konstantinoviću produžen pritvor

printscreen

Vesti

IZNUĐIVAČI OSTAJU IZA REŠETAKA! Inspektoru Stoliću, pripadniku BIA i Konstantinoviću produžen pritvor

Podeli vest

Na ovu odluku oni i njihovi branioci imaju pravo da ulože žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda

Viši sud u Požarevcu produžio je za još 30 dana pritvor suspendovanom inspektoru SBPOK Božidaru Stoliću, pripadniku BIA M.K. i Slađanu Konstantinoviću, koji se sumnjiče da su pokušali da prinudom preuzmu ugostiteljski objekat od jednog Požarevljanina.

Foto: printscreen

Hapšenje Božidara Stolića

Pritvor im je u četvrtak produžio sudija za prethodni postupak, koji prema ovoj odluci može da traje do 20. novembra, precizirala je za Tanjug portparolka suda Gordana Vidojković.

Na ovu odluku oni i njihovi branioci imaju pravo da ulože žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda.

Oni se terete za krivično delo prinuda u pokušaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšeni zbog iznude! Pritvor za trojicu Beograđana
Hronika

Uhapšeni zbog iznude! Pritvor za trojicu Beograđana

Viši sud u Požarevcu odredio je jednomesečni pritvor protiv trojice Beograđana: S.K. (46), B.S. (35), suspendovanog policijskog službenika, i M.K. (50), pripadnika BIA, zbog sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u grupi, na štetu jednog muškarca iz Požarevca

27.09.2021

12:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija