• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

26.10.2021

16:14

RADA UBILA MUŽA, A STANARIMA UTERALA STRAH U KOSTI! Htela da zapali komšiji stan, zaustavili je u poslednjem trenu!

Informer

Vesti

RADA UBILA MUŽA, A STANARIMA UTERALA STRAH U KOSTI! Htela da zapali komšiji stan, zaustavili je u poslednjem trenu!

Podeli vest

Rada S. Jovanović (57), koja je osumnjičena da je ubila svog muža Đorđa (74) na Čukarici, pre nekoliko meseci navodno je pokušala da zapali komšijin stan

- Uhvatili smo je ispred vrata komšije kad je palila vatru. Na sreću smo je videli na vreme. Stalno smo se plašili da će sve da nas zapali, da ćemo svi da izgorimo. Često je toliko lupala po zgradi da se sve treslo - ispričala je jedna od komšinica.

Potresena žena dodaje da je Radu videla jutro nakon ubistva.

Išla je nešto da baci u kontejner. Nisam ni posumnjala da je počinila stravičan zločin. Ona jeste psihički poremećena žena, a njen muž Đorđe je retko izlazio iz stana, samo nekoliko puta godišnje i tokom leta. Jedva je išao, bio je baš bolestan. Koristio je letvu kako bi mogao da hoda koliko je bio pogrbljen - kazala nam je Radina komšinica.

Foto: Informer

 

- Bila je problematična, otkad su došli ovde, pre 12 godina. Pravila je buku, maltretirala je muža, sve se to čulo kroz zid. On je stalno vikao: Nemoj, nemoj."

Ističe da je čula kad je policajac pričao lekaru koji je došao na licu mesta da je stan u kome je izvršeno ubistvo bilo puno stakla i krvi.

Podsetimo, pripadnici policije uhapsili su Radu S. Jovanović zbog sumnje da je ubila svog muža.

Njoj je određeno zadržavanje do 48 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija