• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

02.11.2021

14:15

BEGUNAC IZ SIVOG DOMA NAPRAVIO HAOS U NOVOM SADU! Nožem izbo čuvara i policajca u civilu, pukom srećom NIJE BILO MRTVIH

Vesti

BEGUNAC IZ SIVOG DOMA NAPRAVIO HAOS U NOVOM SADU! Nožem izbo čuvara i policajca u civilu, pukom srećom NIJE BILO MRTVIH

Podeli vest

Golobradi mladić David J.(19) rodom iz Leskovca pobegao je pre pet dana iz Vaspitno – popravnog doma u Kruševcu, poznatijeg kao „ Sivi dom“ zbog istoimene tv serije, a zatim je sinoć na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu napravio pravi haos kada je nožem izbo radnika obezbeđenja jedne firme i policajca u civilu, prilikom pokušaja pljačke.

Mladić se nije ustručavao da drsko napadne N.P.(34) koji je kao radnik obezbeđenja agencije prenosio novac iz jednog marketa u banku. Napad je video policajac u civilu V.M.(37) koji se najpre legitimisao, a zatim uprkos povredama koje je zadobio nožem, uspeo da savlada pomahnitalog mladića – kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.

Inače, sve se događalo nešto pre 21 sati, naočigled znatnog broja prolaznika na prometnom mestu u blizini novosadskog Prekršajnog suda. Radnik obezbeđenja je zadržan u Kliničkom centru Vojvodine zbog težine povreda nanetih nožem, dok je policajac posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Razbojnik je zadobio telesne povrede u okršaju sa napadnutima, nije životno ugrožen, ali je i
dalje na lečenju u KCV.

- Iako ima samo 19 godina, David ima prebogat policijske dosije zbog narkotika, nasilničkog ponašanja, nanošenja teških telesnih povreda i mnogobrojnih krađa i teških krađa. Samo pukom srećom sinoćni okršaj je prošao bez izgubljenih ljudskih života – kaže naš sagovornik.

Kako nezvanično sazajemo, posle saniranja povreda, David J. će biti vraćen u Sivi dom, jer je posle bekstva za njim bila raspisana poternica iz Kruševca, a tužilaštvo u Novom Sadu će tek okvalifikovati sinoćne nedelo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija