• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

03.11.2021

13:10

Džonić SLAGAO da bi zaštitio nekoga do koga mu je STALO? Nova saznanja ukazuju na MISTERIOZNOG saučesnika!

printscreen facebook

Vesti

Džonić SLAGAO da bi zaštitio nekoga do koga mu je STALO? Nova saznanja ukazuju na MISTERIOZNOG saučesnika!

Podeli vest

Sumnja se da je Džonić namerno slagao da su mu sinovi Stefan i Milan i braća Milošević iz Moravca, Kostadin i Konstantin, poznatiji kao braća Jojke, pomagali u zločinu

Novo saslušanje Gorana Džonića (54), vatrogasca u penziji, osumnjičenog za ubistvo svojih rođaka u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac, zakazano je za sutra u Višem javnom tužilaštvu u Nišu kako bi se, između ostalog, izjasnio i zbog čega je rođene sinove, ali i dvojicu komšija označio kao svoje saučesnike, a znao je da oni nemaju veze sa zločinom.

Monstruozno delo

Kako izvor otkriva, sumnja se da je Džonić namerno slagao da su mu sinovi Stefan i Milan i braća Milošević iz Moravca, Kostadin i Konstantin, poznatiji kao braća Jojke, pomagali u zločinu kako bi zaštitio svog pravog pomagača u ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i Lidije Đokić (25).

On prvo mora da otkrije zašto je umešan, tj. zašto je učinio tako monstruozno krivično delo. Zatim mora da objasni zašto je imenovao sinove za saučesnike kada je znao da su oni u vreme ubistva bili svako na svom poslu. Takođe, Džonić bi trebalo da odgovori i na pitanje da li je braću Milošević umešao u masakr jer je znao da imaju kriminalnu prošlost i da su kao takvi pogodni za to da uperi prst u njih – kaže izvor i dodaje da sve ove nelogičnosti tužilac mora da razjasni.

Foto: printscreen

Naš sagovornik kaže da protiv braće Džonić i braće Milošević zasad nema drugih dokaza, osim izjave Gorana Džonića, a kolege Stefana Džonića su u ponedeljak u tužilaštvu potvrdile njegov alibi, tj. rekli su da je on u noći između 26. i 27. septembra bio na poslu u Vojsci Srbije. Izvor kaže i da se očekuje da će i kolege Milana Džonića, ali i svedoci braće Milošević, potvrditi njihove alibije.

Ipak, postavlja se pitanje da li je vatrogasac u penziji sasvim sam počinio trostruko ubistvo ili je morao da ima barem jednog saučesnika – kaže izvor i nastavlja:

Stalo mu do nekoga

– Sve je više onih koji veruju da Džonić svesno sabotira istragu kako bi zaštitio nekoga do koga mu je jako stalo, a ko je možda sa njim počinio ovo zlodelo. Namerno je istražiteljima ukazao na pogrešne ljude kao svoje saučesnike kako bi možda pravi saučesnik ili čak egzekutor imao vremena da se skloni. Ono što je istražiteljima još uvek interesantno jeste i jedna minđuša nađena na mestu gde su spaljena i zakopana tela Đokića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija