• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

06.11.2021

09:56

HAOS NA PUTU PREMA GUČI! Na samo dva kilometra prevrnuta "zastava", kamion sleteo u kanal A NA NJEGA NALETEO "MERCEDES" /FOTO/

RINA

Vesti

HAOS NA PUTU PREMA GUČI! Na samo dva kilometra prevrnuta "zastava", kamion sleteo u kanal A NA NJEGA NALETEO "MERCEDES" /FOTO/

Podeli vest

Na državnom putu Čačak - Guča dogodile su se dve saobraćajne nezgode. Učestvovala su dva putnička i jedno teretno vozilo. Na svu sreću nije bilo nastradalih i teže povređenih lica

"Kretao sam se iz pravca Guče kad sam pored puta prvo video auto marke "zastava" koje je stajalo prevrnuto u kanalu, zbog čega se saobraćaj odvijao usporeno", rekao je za RINU Budimir Džekulić. 

Osim ovog incidenta u saobraćaju, na nepunih dva kilometra došlo je i do sudara kamiona i vozila Mercedes.

"Kamion je sleteo u kanal, a iza njega je bilo udareno putničko vozilo", rekao je Džekulić.

Foto: RINA

 

Inače, ova deonica puta je poznata po oštrim krivinama i često se dešavaju nezgode u saobraćaju.

Pretpostavlja se da su razlog za ove dve današnje neprilagođena brzina uslovima na putu.

Nadležni apeluju da zbog, učestalih promena vremena u ovo doba godine, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i napominju da su od prvog novembra obavezni zimski pneumatici na vozilima, koji često u ovakvim situacijama mogu biti spas od nesreća sa smrtnim ishodom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija