• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

12.11.2021

14:03

VINOVNIK TEŠKOG INCIDENTA U ZEMUNU OSTAJE IZA REŠETAKA! Bežeći od potere drogiran nasrnuo na policajce, OŠTETIO TRI VOZILA

printscreen Twitter

Vesti

VINOVNIK TEŠKOG INCIDENTA U ZEMUNU OSTAJE IZA REŠETAKA! Bežeći od potere drogiran nasrnuo na policajce, OŠTETIO TRI VOZILA

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom Draganu J.(26)

On je osumnjičen da je izvršio krivično delo Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, krivično delo Uništenje i ostećenje tuđe stvari, kao i krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga, a sve to povodom incidenta u ulici Batajnički drum, u Zemun polju.

Podsetimo Dragan J. je priveden posle spektakularne potere ulicama Zemuna, gde je prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom krenuo na dvojicu policajaca, a tokom potere bežeći namerno je oštetio tri policijska vozila...Kada je konačno uhapšen droga testom je otkriveno da je pozitivan an amfetamin i marihuanu.

Dragan J. je dobro poznat organima gonjenja, jer je u svom dosijeu naredao 60 krivičnih prijava...većinom za krađe, teške krađe i razbojništva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

Zar je moguće da ovaj tip ima 60 krivičnih prijava i da nije za njih odležao zatvor. Nema koristi za građanje graditi puteve,bolnice,škole,kanalizaciju,ako živimo sa ovakvim tipovima,koji su na slobodi i svakog trenutka svako od nas može biti napadnut,pokraden ,udaren autom za čijim volanom je drogirani ili bahati vozač. Srbijo,ne oteži,ostalo je vrlo malo vremena da se ovakvi dovedu u red,ali pre toga treba menjati sistem tužilaštva i sudstva.Policija radi svoj posao,verovatno može i bolje,ali ne vredi ako tužilaštvo i sudstvo obavljaju svoj posao traljavo,nestručno i vrlo su korumpirani,jer ih ovi hoštapleri mogu uvek”kupiti”,jer imaju novca zarađenog nelegalnim putem,a ne kao mi obični građani znojem,trudom i na pošten način.

Žigolo

pre 2 godine

Sa svega 25 godina života u dosijeu ima 60 krivičnih prijava za teška krivična dela a slobodan i divlja putevima pod teškim uticajem amfetamina i marihuane? To je definitivno moguće samo u Srbiji ... Mislim da je jedini spas iz ovg bezakonja DRAKONSKA LUSTRACIJA pravosudnog sistema, kako tužilaca tako i sudija jer oni očigledano ne rade svoj posao pošto svaki dan čitamo da policija hapsi kriminalce. Svojim očima sam gledao i slušao sudiju koji je od prilike rekao "ma nisam lud da im izričem maksimalne kazne pa da se do kraja života osvrćem i brinem ko me vreba da se osveti" ... Svaki komentar je tu suvišan a očigledno je da većina sudija baš tako razmišlja - naravno, privilegovan položaj i lepa primanja im ne smetaju.

tomy1977

pre 2 godine

Amerikanci bi odmah pucali na njega, ne bi cekali da mu otpadnu tockovi...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17