• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir TV

17.11.2021

14:09

Popio je šest-sedam piva, ona je otišla do fioke i uzela nož od 15 santimetara! Evo šta je prethodilo ubistvu muža u Surčinu!

Informer

Vesti

Popio je šest-sedam piva, ona je otišla do fioke i uzela nož od 15 santimetara! Evo šta je prethodilo ubistvu muža u Surčinu!

Podeli vest

Sve je više bračnih obračuna koje se završavaju tako što žena zarije nož u suprugovo srce

Poslednji u nizu takvih slučajeva dogodio se u Surčinu kada je Jasmina Bajović (42) uhapšena zbog sumnje da je kuhinjskim nožem nasmrt izbola supruga Milorada B. (54).

Boža Spasić, bivši pripadnik DB, rekao je u jutarnjem programu Kurir televizije da je društvo stvorilo određeni fond instrumenata zaštite tako da maltretiranje, batine, pijanstvo i život u teškim uslovima nisu opravdanje za ubistvo.

Foto: printscreen/Kurir tv

Boža Spasić

- Danas je jedan telefonski poziv kod policije dovoljan da se umiri naslinik, ali se pokazalo da posle on dođe i ubije ženu. To je jedna jako komplikovana situacija. Pribegavanje ubistvu iz pištolja je svojstveno ženskom nasilju. Ne koriste samo noževe, sekire, staklo... Na pamet mi pada i baba Coka koja je takođe pucala iz pištolja - kaže Spasić.

Foto: Informer

Kuća u Sručinu gde se dogodio zločin

Spasić kaže da je posle ljubomore i nasilja sledeći motiv za nasilje žena nad muškarcima je čitava njena nesreća koje je sakupila i fiksirala u partneru.

Foto: printscreen/Kurir tv

Boža Spasić

- On dolazi kući, popio je pet-sedam piva, imala je vremena da razmisli. Što ga nije gađala nečim ili potražila pomoć sina? Otišla je do fioke, uzela nož od 15 cm i rešila da njega probode, to je bilo žestoko i jako teško ubistvo, znate šta znači da ga probode kroz srce. Kao da je dugo razmišljala na koji način sa njim da se obračuna i na kraju joj se tako namestilo - naveo je bivši bezbednjak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija