• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.12.2021

09:42

RADOVAN MI SE CERIO U FACU I REKAO - Tvoja žena voli da je silujem!

A1tv.net/ ilustracija

Vesti

RADOVAN MI SE CERIO U FACU I REKAO - Tvoja žena voli da je silujem!

Podeli vest

Viši sud u Valjevu vratio na dopunu optužnicu protiv bankara iz Novog Sada i naveo da nema dokaza da je to učinio "iz niskih pobuda"

Viši sud u Valjevu ukinuo je optužnicu protiv Radovana S. (55) iz Novog Sada, profesora matematike i bankara, koji je bio optužen da je 27. septembra prošle godine u Osečini ubio bivšeg ljubavnika svoje supruge Milovana Marinkovića (52), i naložio dopunu istrage.

Kako Kurir saznaje, sud smatra da tužilaštvo nije pribavilo dovoljno dokaza da je zločin počinjen "iz niskih pobuda", odnosno da je Radovan S. ispalio hice "vođen željom za osvetom zbog ljubomore".

- Prikupljeni dokazi isključuju niske pobude. Naime, svedok Branka M., supruga pokojnog, izjavila je da je čula kako okrivljeni u suterenu kuće viče: "Čiju ćeš ti ženu da siluješ" i "Gde su ti sad slike, kaži pi*ko" - navodi se, kako Kurir nezvanično saznaje u nalogu suda da tužilaštvo dopuni istragu i prikupi nove dokaze.

Podsetimo, kako smo pisali, Radovan S. na saslušanju je priznao da je ubio Marinkovića, ali je tvrdio da je to učinio iz straha za porodicu, kojoj je navodno Marinković pretio, a ne zbog toga što mu je, kako je pisalo u optužnici koja je vraćena na doradu, "pukao film zbog ljubomore" kad je u računaru svoje supruge, koja je načelnica pedijatrije u dečjoj bolnici u Novom Sadu, pronašao poruke koje joj je slao Marinković.

Srce mi se kidalo

- Dok sam čitao te poruke, srce mi se kidalo. Brak koji je trajao 28 godina i prolazio u najvećoj sreći neki ludak je pokušao da uništi - opisao je navodno na saslušanju optuženi.

U nekim porukama, kako je ispričao, Milovan je pretio njegovoj supruzi zbog toga što nije želela više da bude s njim.

Radovan S. je, navodno, na saslušanju rekao i da noć uoči ubistva nije spavao, kao i da se ujutru sa ženom vozio po gradu i tražio objašnjenje od nje. Rekla mu je da joj je Marinković pretio, da ju je silovao, ucenjivao slikama i video-snimkom, kao i da je Milovan lud i da ga se plaši.

Seća se pucnja

Seo je, navodno u kola, otišao u Osečinu i pronašao kuću pokojnog. U dvorištu je sreo ćerku Milovana Marinkovića i pitao je da li joj je otac tu. Ušao je i sreo se s Milovanom.

- Cerio mi se u facu, imao je neki bolesni kez. Seo je pored mene i rekao: "I šta ti kaže žena, kako je*em?" Skočio sam sa stolice i tražio mu da mi da snimke i slike moje žene koje ima, rekao sam: "Nećeš ti više nikoga je*ati", a on je tada rekao: "Znaš li da tvoja žena više voli da je siluju nego da je neko je*e, je*ati je neću, ali silovati hoću." Skočio sam i povikao: "Čiju ćeš ti ženu da siluješ?!" Sećam se pucnja - prepričao je optuženi šta se dogodilo, prema njegovoj verziji, u kući u Osečini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija