• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2021

12:55

OVU ŽENU JE UNUK UBIO NA ROĐENDAN ZBOG 100 EVRA!

M.D.

Vesti

OVU ŽENU JE UNUK UBIO NA ROĐENDAN ZBOG 100 EVRA!

Podeli vest

Beograd je i dalje u šoku zbog stravičnog zločina koji se odigrao u Kotežu, kada je David D. ubio svoju babu Desanku D. jer nije imala da mu da 100 evra

Davida je policiji prijavio njegov otac, a sin ubijene Đorđe D., koji se danas na društvenim mrežama oprostio od svoje ubijene majke potresnom porukom.

- Danas ti je mama bio rođendan. Dobila si na poklon puno patnje i boli, zlo kakvo svet zapamtio nije, od nekoga ko je trebao da te voli. Draga mama oči su ti izvađene iskasapljeno telo mučena si satima, dok si umirala i onda si vjerovala u Boga, ali zlo sa svjetlom veze nema njega to ne zanima. Neka radi šta želi moj bog je samnom, dok te monstrum ubija bile reci su tvoje.

Morao je nožem i da ti vadi srce možda jer je ljubomoran on nije imao svoje. Bila si heroj u mome životu i govorila si mudar se uklanja od zla, ne znam zašto gospod nije hteo da ga spreci možda da te uzme sebi to samo nebo zna.

Foto: društvene mreže

Ubijena na rođendan... Desanka D.

Ovaj ružan svet i nije bio mesto za tebe, suviše je prljav za tvoj anđeoski lik. Samo zlo je moralo te uništiti nemajući mir dok ne čuje tvoj krik. I dalje ti si ostala dostojanstvena moja mama, princeza iz bajki izgubljenog sna.

Požrtvovana i mudra što na svakog pazi tvoj oreol danas još mnogo jače sja. Draga moja mama na danas na rođendan si dobila kartu za nebo,u užasnim mukama većim od svakoga sveca. Dokazala si veru u Boga uvek će te se sjećati tvoja draga deca. Oličenje morala čistoće i gospodstva, sve ono što jednoga dana želim biti ja. Ti si svojim primerom pokazala nama, i tvoj put ka nebu ko zvezda nama sja. Monstrum te jeste ubio ali pobjeda je tvoja, ovjenčana slavom i dostojanstvom što on nikada imati neće. Neko se rodi ko ruža i mirise i kada je odseces,a neko i sa parfemom ostane smeće. Draga moja mama na nebo te danas pratim i ne mogu reći da lep mi je dan, ali pošto prošlost ne mogu da vratim ovim ti putem čestitam rođendan.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija