• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

25.12.2021

11:43

ZARATILE ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA?! Bojana i Tanja uvek su bile kao pas i mačka, hapšenje muževa SAMO JE POGORŠALO STVAR!

Printscreen

Vesti

ZARATILE ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA?! Bojana i Tanja uvek su bile kao pas i mačka, hapšenje muževa SAMO JE POGORŠALO STVAR!

Podeli vest

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa najmonstruoznijeg klana u regionu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji su uhapšeni 4. februara u velikoj akciji policije, u lošim su odnosima.

Gospođe Belivuk i Miljković odnose su zahladile još dok su im muževi bili na slobodi, piše Kurir.

- Iako su Veljko i Marko poslednjih nekoliko godina bili nerazdvojni i u gotovo svim zločinima za koje se terete zajedno su učestvovali, njihove lepše polovine nisu tako bliske - kaže izvor upoznat sa slučajem i nastavlja:

"Zbog čega njih dve ne razgovaraju nije sasvim jasno, ali izgleda da je po sredi klasična ženska ljubomora i neko ogovaranje. Njih dve su potpuno različiti tipovi. Tanja Miljković voli da se doteruje, nosi skupe bunde, fensi naočare, posećuje frizerske salone i slično, dok Bojana Belivuk ne mari previše za te stvari, opušteniji je tip po tom pitanju."

Hapšenje muževa ih nije približilo

Njihovi zajednički poznanici su verovali da će se gospođe Belivuk i Miljković nakon hapšenja muževa pomiriti i ujediniti, ali to se navodno nije desilo.

- Bojana je čak pokušavala da stupi u kontakt s Tanjom, navodno je htela da se drže zajedno, ali ova nije želela ni da čuje za to, tako da one i dalje ne razgovaraju - kaže izvor i podseća da su, za razliku od žena, vođe surovog klana u svemu bili zajedno.

Foto: Printscreen Pink

Nerazdvojni Miljković i Belivuk

"To je potvrdila i optužnica Tužilaštva za organizovani kriminal. Osumnjičeni su za ista dela, samo što se Miljkoviću na teret stavlja jedno ubistvo manje jer je u jednom trenutku bio u bolnici zbog korone. Koliko su bliski govori i to što je Belivuk počeo da pravi kuću na Zvezdari koja je praktično spojena s Miljkovićevom kućom."

- Da njihovo prijateljstvo datira odavno, potvrđuje i ubistvo Miljkovićevog kuma Vlastimira Miloševića 2017. u Beogradu. Na kraju suđenja i Belivuk i Miljković su dobili oslobađajuću presudu. I tokom tog procesa, gotovo na sva ročišta su im dolazile žene. Tada se činilo da nisu u zavadi - navodi izvor.

Podsetimo, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, zvani Mesar, i pripadnici njihovog klana terete se za pet teških ubistava, otmicu, silovanje, trgovinu drogom, dok istražitelji prikupljaju dokaze za najmanje još četiri ubistva u Srbiji i Crnoj Gori.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OSUMNJIČENA ZA PRANJE NOCA! Tanja Miljković
Osumnjičene za pranje para

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu i protiv Bojane Belivuk, njene majke Snežane Đ., ali i žena Marka Miljkovića i Filipa Ivanovskog, zbog sumnje da su počinile krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

Sumnja se da su ove četiri žene na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca za koji se sumnja da potiče iz delatnosti kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Nakon saslušanja, sve četiri su puštene da se u daljem toku postupka brane sa slobode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija