Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

27.12.2021

13:50

Seli smo da popijemo kafu, a pola sata kasnije SVI SU POGINULI! Potresna ispovest prijatelja četvorice poginulih mladića

Informer

Vesti

Seli smo da popijemo kafu, a pola sata kasnije SVI SU POGINULI! Potresna ispovest prijatelja četvorice poginulih mladića

Podeli vest

Novi Payar proglasio je dan žalosti zbog pogibije četvorice mladića u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Živote su izgubili Amel Ibrahimović, Mitko Hamidović, Amar Ujkanović i Senad Đerlek, mladići od kojih je najstariji imao 23 godine

- Zajedno smo radili u Nemačkoj sezonske poslove. Pre nekoliko dana smo se vratili kućama, Amel juče ujutru, a samo pola sata pre nesreće smo pili kafu - kaže za "Blic" prijatelj četvorice mladića koju su nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas kod mesta Lukare u blizini Novog Pazara. Teška tragedija zavila je ovaj grad u crno, te je 27. decembar proglašen Danom žalosti.

Mladići, Amel Ibrahimović, Mitko Hamidović, Amar Ujkanović i Senad Đerlek, od koji najstariji ima samo 23 godine, nastradali su sinoć oko 21.45 časova na Ibarskoj magistrali. Kako se pretpostavlja, do sudara je najverovatnije došlo zbog neprilagođene brzine i klizavog kolovoza, a učestvovala su tri vozila.

Uvek je bio nasmejan

- Amel je bio uvek nasmejan. Dolazio bi u školu i hvalio se kako je kupio nešto novo, a onda me je vodio kod njega kući da mi to i pokaže. Njemu su otac i majka živeli u Pazaru, dok mu je brat bio u Nemačkoj - započeo je priču.

Dodaje da se Ibrahimović iz Nemačke vratio juče ujutru kući u te da su pre tragedije zajedno pili kafu.

- Dugo se nismo videli. Juče ujutru je stigao iz Nemačke. Pola sata pre tragedije smo svi zajedno pili kafu na obližnjoj pumpi. Kada smo se videli, svi smo bili nasmejani i srećni što smo se napokon zajedno. Pričali smo o tom automobilu. Amel je hteo da ga kupi od Senada. Sve vreme smo se smejali. Oni oduvek žive u Novom Pazaru, a nastradali su u blizini svojih kuća. Teško mi je da pričam o ovome - kaže nam prijatelj mladića i dodaje:

 

 

- Senad mi je u poslednje vreme bio kao brat. Delili smo sve. U Nemačkoj smo zajedno bili od jula do decembra. Delili smo sobu. Krevet do kreveta. Putovali smo zajedno nekoliko puta. Uvek smo bili nasmejani. Jednom rečju - braća - ispričao nam je.

U sudaru povređena i trudnica

Četvorica mladića nastradala su kada je vozilo marke volksvagen “golf” novopazarskih registracionih oznaka započelo je preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom “passat” i vozilom marke ford “mondeo”, koja su se kretala iz suprotnog pravca.

Svi poginuli su se nalazili u automobilu marke "folksvagen golf".

U drugom automobilu, nalazila se tročlana porodica. Teške povrede je zadobio vozač koji je zadržan na hiruškom odeljenju Opšte bolnice Novi Pazar. Njemu su konstantovane povrede glave, grudnog koša i noge.

Pored njega, u vozilu se nalazila i trudnica, koja je sa lakšim povredama takođe hospitalizovana u Opštoj bolnici Novi Pazar, kao i njen troipogodišnji sin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija