• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2021

19:00

OTAC PRESUDIO ĆERKAMA  Nova saznanja o tragediji koja je potresla Srbiju

N.Đ./društvene mreže

Vesti

OTAC PRESUDIO ĆERKAMA Nova saznanja o tragediji koja je potresla Srbiju

Podeli vest

Zdravko Goranović (59) danas je u porodičnoj kući u Somboru zaklao suprugu Miru, pa je bacio bombu "kašikaru", kojom je razneo ćerke Anastaziju (19) i Anabelu (15), a zatim se obesio u potkrovlju! Prilikom eksplozije bombe kuća se zapalila, a Zdravkov i Mirin sin, koji je jedini preživeo masakr, zatekao je spaljena tela.

Komšije nemaju lepe reči za Zdravka, kažu da je bio nasilan i da je imao ludačke reakcije.

Navodno, suprugu je nožem preklao, a onda bacio bombu kako bi usmrtio ćerke.

Prema dosadašnjim saznanjima, njihov sin u vreme krvavog pira nije bio u kući, a kako nezvanično saznajemo, mladić ima više od dvadeset godina i student je.

Meštani te somborske ulice su šokirani događajem. Kada su nađena prvo dva ugljenisana tela, nadali su se da je bar jedna devojčica preživela, ali na žalost nađeno je i treće  telo druge kćerke.

Foto: N.Đ./društvene mreže

Kuća u kojoj se dogodila tragedija kakvu Srbija ne pamti

Kako kažu komšije, Zdravko pre nekoliko dana izašao iz zatvora, gde je navodno bio zbog nasilja.

- Vratio se kući iz zatvora, a imao je i zabranu prilaska porodici -, tvrdi jedan od okupljenih ljudi iz komšiluka, a drugi dodaje da niko od poznanika i rodbine nije imao dobro mišljenje o njemu i da su ga smatrali ludakom.

- Bio  je problematičan, sirota žena je bežala od njegovog nasilja, boravila je neko vreme i u sigurnoj kući - kaže žena koja živi u toj ulici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija