• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2021

13:44

BRUKA! PUŠTEN BOSANAC KOJI JE HTEO DA SRUŠI AVION PREMA SRBIJI!

Printscreen

Vesti

BRUKA! PUŠTEN BOSANAC KOJI JE HTEO DA SRUŠI AVION PREMA SRBIJI!

Podeli vest

Nakon događaja u avionu avio kompanije Wizz Air, na relaciji Bilund (Danska) - Tuzla (BiH), koji je prinudno sleteo na beogradski aerodrom, po odobrenju zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, stranom državljaninu I.S., određeno je zadržavanje do 48 sati.

Isti je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, na okolnosti izvršenja krivičnih dela rasna i druga diskriminacija i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog ili pomorskog saobraćaja ili nepokretne platforme.

Nakon saslušanja, prema osumnjičenom je ukinuto zadržavanje i u skladu sa pravilima medjunarodne pravne pomoći, predmet će biti ustupljen Kraljevini Danskoj na dalje postupanje, a imajući u vidu da se radi o licu koje je danski državljanin i da se na taj način obezbeđuje poštovanje načela celishodnosti i ekonomičnosti postupka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boki

pre 2 godine

Da je srbin to radio u avionu bili hrvati ili muslimani pustili na slobodu.Zasto nasi sudovi sve pustaju na slobodu i ako ima argumenata za krivicno delo

Dejan ILIĆ

pre 2 godine

Koja smo mi banana država!? Da sam ja to uradio u avionu za Sarajevo, vikao BALIJE MAJKU VAM J...M, kako bi mi bubrege obili i rebra polomili.

Nada

pre 2 godine

Pa neka nas pljuju i vredjaju i dalje ! Sudstvo treba ocistiti ! Da je to Srbin uradio polomili bi ga i strpali iza resetaka !

Zaki

pre 2 godine

Coveka treba proveriti, mozda je na poternici kao ratni zlocinac!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija