• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

03.01.2022

21:05

KAD GOD SAM GA PREKLINJALA, DOBIJALA SAM BATINE... Horor kod Bele Crkve! GODINU DANA ZLOSTAVLJAO PASTORKU!

Vesti

KAD GOD SAM GA PREKLINJALA, DOBIJALA SAM BATINE... Horor kod Bele Crkve! GODINU DANA ZLOSTAVLJAO PASTORKU!

Podeli vest

Policija u Pančevu uhapsila je S. T. iz Kusića, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju pastorku (15), kao i da je počinio nasilje u porodici

Njegova nevenčana supruga, a majka devojčice, S. S. (31), tvrdi da je zlostavljanje trajalo godinu dana, ali da nije smela ranije da ga prijavi, jer je pretio da će ubiti i nju i njenih petoro dece.

- Kad god sam reagovala i preklinjala ga da to ne čini, dobijala sam batine uz pretnju nožem. U novogodišnjoj noći, kada je konačno uhapšen, zaista je hteo da me zakolje, zato što sam mu se suprotstavila, ali sam uspela da pobegnem i da pozovem policiju - kaže za "Novosti" ova žena. - Te večeri je po ko zna koji put krenuo nožem na mene, ali me je ćerka ovoga puta odbranila. Pokušavala je da mu otme sečivo i u toj borbi se posekla. Skupila sam hrabrosti i taj momenat iskoristila da pozovem policiju.

Prema njenim rečima, S. T. je veoma nasilan, a naročito kada popije. Deca nisu smela ni da pričaju, a kamoli da u igri prave buku, kada je on tu:

- Živeli smo u pravom paklu, a najgore je ćerki, koja zbog svega preživljenog ima velike traume. U stalnom je strahu da će se on vratiti i ponovo nas povrediti. Ako se bude vratio, ispuniće svoje pretnje. Znam ga!

SNIMAO TELEFONOM

Prema svedočenju žene, S. T. ih je sve fizički i psihički maltretirao više od dve godine, a nad pastorkom je seksualno počeo da se iživljava kada je imala svega 14 godina. Nezvanično saznajemo da o tome postoje i materijalni dokazi, jer je te gnusne radnje, navodno, snimao telefonom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorka

pre 2 godine

I njega i nju u zatvor,kucka prokleta,samo se udavala i radjala decu zbog socijale,treba policija sve da proveri lepo,jer nas ne bi zacudilo da je ona podvodila cerku njemu.Dozivotni zatvor,a njoj da se oduzmu deca i daju ocevima.On je nju maltretirao jer nije bilo coveka kojem se nije nabacivala u Kusicu.pozdrav za citaoce od mestana Kusica

Ivan Marković

pre 2 godine

Sretna vam Nova godina svima, ja sam gđica Ivan Marković iz Hrvatske, samohrana sam majka troje djece, radim kao medicinska sestra u (KBC Zagreb) imam 37 godina, ovo sam stvarno uzela sebi ove godine 2022. Moram obavijestiti širu javnost kako sam dobila pomoć od gospođe BOŽENE DOBRAŠIN. Tražio sam način da uložim u Hrvatsku sa svojom ušteđevinom pa sam vidio oglas za svjedočanstvo na sigurnom forumu, kontaktirao sam je i dala mi je točan ideal koji sam tražio, a srećom i ona je bila pravi zajmodavac koji je dao Zajam s kamatom od 3% s dobrom reputacijom. Dobio sam kredit od 25.000 eura na rok otplate od 10 godina, a otplata počinje tri mjeseca nakon što sam dobio kredit, pa sam kredit dodao teško zarađenom novcu za ulaganje. Iskreno, ovo je stvarno i odlučio sam to podijeliti ovdje, pa ako trebate zajam ili želite uložiti svoj novac, možete je slobodno kontaktirati putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com WhatSapp: +1347574180

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17