• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

13.01.2022

14:44

NOVI SVEDOCI UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ, MENJAJU TOK ISTRAGE?! Posle veštačenja telefona, advokati braće Jojka UVERENI U SAMO JEDAN ISHOD

D.K.

Vesti

NOVI SVEDOCI UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ, MENJAJU TOK ISTRAGE?! Posle veštačenja telefona, advokati braće Jojka UVERENI U SAMO JEDAN ISHOD

Podeli vest

Braći Džonić ističe pritvor u nedelju, a Miloševićima u ponedeljak, advokati reagovala povodom njave dolaska novih svedoka

U slučaju ubistva porodice Đokić iz Aleksinca pojavili su se novi svedoci. To je danas potvrdio i advokat braće Milošević, poznatih i kao braća Jojke, Andrija Magdalinić.

– Dobili smo nezvaničnu informaciju da su se pojavili neki novi svedoci, ali mislim da oni ne mogu da poremete dosadašnji tok istrage. Za sada se o tome toliko može reći.

Foto: pritnscreen

Goran Džonić

Što se tiče veštačenja telefona, pokazali su da naši branjenici, braća Milošević nisu bili na mestu zločina te kritične noći. Jedan je bio sa porodicom i baš tada je skidao neki sajt o automobilima dok je drugi brat bio sa jednom osobom daleko od Moravca – rekao je Magdelinić.

Njegov brat, Mladen, takođe advokat rekao je da nema sumnje da je prvoosumnjičeni Džonić bio uračunljiv.

– Njegovo ponašanje tokom svedočenja i prepoznavanja jasno ukazuje da je bio potpuno svestan tih dana- rekao je Mladen Magdalinić.

Foto: Informer

Spaljeni automobil Gorana Đokića

On je naveo da s ovim dokazima, braća Milošević ne bi trebalo da ostanu pritvoreni.

Braći Džonić ističe pritvor u nedelju, a Miloševićima u ponedeljak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija